PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3410 zwiecha, nic nie wyświetla


Nokia 3410 zwiecha, nic nie wyświetla

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 3410 zwiecha, nic nie wyświetla
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-01-10, 18:06   Nokia 3410 zwiecha, nic nie wyświetla

Mam nokie 3410. A więc tak włącza się pokazuje się ciemny ekran tak jak powinno być i dalej nic nie wyświetla. Nie można jej wyłączyć, trzeba wyjąć baterie. Normalnie się flashuje.
^
 
 
     
AdSense


kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-01-10, 18:12   

wgrywasz oryginal? epprom?
^
 
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-01-11, 10:13   

Tak wgrywam
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-01-11, 10:33   

to pewnie flesh do wygrznia / wymiany
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-01-11, 18:15   

mialem to samo w swojej 3410, jednak nie poradzilem sobie i przedalem ja (moze wlasnie to ta nokia? :)

w kazdym bardz razie ponoc jest to RAM


kowalkarol1, jakby byl flash bo sie nie da dalo wgrac sofu prawda? no
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-01-11, 19:06   

W sobotę spróbuję wygrzać.
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-01-11, 19:18   

Cytat:
jakby byl flash bo sie nie da dalo wgrac sofu prawda? no

mialem kilka przypadkow ze flash do wymiany/wygrzania i wgrywal sie soft:P
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-01-11, 21:56   

kowalkarol1, w kazdym razie ja w swojej grzalem i flash i ram i nic to nie pomoglo (moze za krotko?)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-01-12, 15:42   

mozliwe tylkoza dlugo tez nie mozna bo wiadomo utopi sie
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39