PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 5510 reset


Nokia 5510 reset

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 5510 reset
Przesunięty przez: EMEK
2007-07-20, 10:12
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kwiatek108 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Orange
Wiek: 37
Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 10
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-07-17, 15:04   Nokia 5510 reset

Co mam zrobic? mam nokie 5510 i nagruwałłem sobie muze..Ona sama sie wyłączyła..Teraz włancza sie tylko na 7sek i się wyłancza.Co ma m azrobic?
^
 
     
AdSense


Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-07-17, 15:59   

kwiatek108, jezeli masz kable(m-bus, f-bus) zrobisz to sam .Musisz ją przeslafsowac(wgrać nowy soft). Opis jaka to zrobić znajdziesz TU Jeżeli zaś nie masz owych kabelków idz do komisu i zapłacisz około 25-30zł
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
kwiatek108 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Orange
Wiek: 37
Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 10
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-07-17, 20:13   

w komisie powiedzieli zed nie do naprawy:(
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-07-17, 20:47   

kwiatek108, więc macie dziwny komis.... :] Jak chcesz to kup na allegro w/w zestaw kabelków i sam ja naprawisz :D
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-07-17, 21:21   

Uczeń napisał/a:
Musisz ją przeslafsowac(wgrać nowy soft). Opis jaka to zrobić znajdziesz TU
wcale nie! flashowanie mcu + ppm + nawet e2p+pmm nic nie da.
trzeba przeflashowac ale nie plyte glowna tylko modul muzyczny (kabel f-bus z zamienionymi pinami RX i TX), ewentualnie sprobowac skryptu na format modulu muzycznego - wszystko jest na forum tylko troche poszukac... (kluczowa fraza np "modul muzyczny")
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 33
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2007-07-17, 21:54   

a jesli masz soft w wersji 3.53 to sprobuj wpisac:
Kod:
*#2230011819#

formatuje modul muzyczny. nie jest to oficjalnie potwierdzone, ale poki co wyglada na to, ze to naprawia uwalony modul muzyczny.
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-07-17, 22:55   

Sorki mój błąd. Tutaj masz opis jak przeflaszować moduł muzyczny

[ Dodano: 2007-07-17, 23:57 ]
jeżeli nie pomoże
Kod:
*#2230011819#
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
kwiatek108 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Orange
Wiek: 37
Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 10
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-07-18, 23:06   

nie moge zdazyc wpisac tego kodu..co ja mam zrobic..a kabli nie mam..:(
^
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 29
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-18, 23:28   

kwiatek108, Zajrzyj do innego serwisu. Nie powinni wziąść za robote wiecej niż 20zł.
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-07-20, 10:17   

Przenioslem do dct3.

Jeśli sam nie wiesz jak to zrobić, badz nie możesz napisz skąd jesteś może ktoś pomoże.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
MaximusResetus 
Wie co mówi
Shoot 'Em Up !



Telefon: 55,33,e398
Operator: Era
Pomógł: 3 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 456
Skąd: Nowy Sącz - okolice
Wysłany: 2007-07-20, 11:09   

Najprościej będzie zastosować to: http://forum.pasjagsm.pl/...510-vt11472.htm
_________________
http://www.kwitnaceogrody.pl - projektowanie ogrodów - aranżacje zieleni - realizacja nasadzeń
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39