PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 6150


nokia 6150

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » nokia 6150
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zeb313
Nowicjusz


Telefon: nokia6310i
Operator: Sami Swoi
Dołączył: 29 Mar 2007
Posty: 3
  Wysłany: 2007-03-29, 15:04   nokia 6150

witam !
mam pytanko - prosze o pomoc .
mam nokie 6150 i niechce mi zaskoczyc tzn .
naciskam power - zaswiecaja sie diody - teoretycznie fon startuje , ale nic nie pokazuje sie na wyswietlaczu - po chwili gasnie podswietlenie - po probie naciskania dowolnych klawiszy juz nie podswietla - zauwazylem ze z czasem tel. troszke sie grzeje .
wgrywam bez wiekszych problemów flasha , itd pod lpt i com i dalej nic
odpalilem program DCT3RPv3.5 i zrobilem test i wyskoczylo mi miedzy innymi COBBA Parallel Failed - screen:

http://www.fotosik.pl/pok...8a2e76ebfd.html

i tu pytanie do znawcow tematu - czy moge to jakos naprawic w domowych warunkach ?
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-29, 17:51   

zeb313, z tego komunikatu wynika że musisz wygrzać COBBE...

zeb313 napisał/a:
czy moge to jakos naprawic w domowych warunkach


Dać to da, np. możesz to zrobić opalarką.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
zeb313
Nowicjusz


Telefon: nokia6310i
Operator: Sami Swoi
Dołączył: 29 Mar 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-03-29, 23:49   

siemka !
seba123 moglbys troche jasniej - co to jest ta cobba i jak sie za to zabrac.
ewentualnie zapodaj jakiegos linka cobym zczail baze .
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-30, 00:52   

zeb313, zapodaj zdjęcie płyty to cie pokażemy gdzie jest cobba. Co do grzania płyt to poszukaj na forum, było wiele razy.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-03-31, 09:48   

zeb313, Jeśli zadajesz takie pytania to bez obrazy, ale z dużym prawdopodobieństwiem rozwalisz telefon na amen jak weźmiesz opalarke do ręki
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-03-31, 16:19   

zeb313, masz oplarake lub Hot Air i jakis flux??
uważaj bo możesz sobie tym popsuć telefon..
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
zeb313
Nowicjusz


Telefon: nokia6310i
Operator: Sami Swoi
Dołączył: 29 Mar 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-04-02, 01:52   

witam !
sorki , ale na razie nie mam czym zrobic fotki - moze jutro zapodam .
w sumie na siłe nie nie bede próbował zepsuc fona . jak na razie nie mam zadnej z tych rzeczy do naprawy .
choć jestem ciekawy jak mozna by go było postawic - dobrej wiedzy , nigdy za wiele .
pozdrawiam !
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39