PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 6210 Zasięg


Nokia 6210 Zasięg

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Nokia 6210 Zasięg
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Piechcio 
Nowicjusz



Telefon: 3315
Operator: Heyah
Wiek: 29
Dołączył: 05 Lut 2005
Posty: 17
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-08-24, 08:36   Nokia 6210 Zasięg

Witam. mam problem z nokia 6210. jak wkladam karte idei lub orange to zasieg jest full, a na reszcie kart jest calkowite 0, tylko nieraz na recznym wyszukiwaniu znajdzie idee. jesli to moze miec jasis zwiazek, to w telefonie byly wymienione diody pod wyswietlaczem na biale. telefon kupilen na allegro i nie znam jego dokladnej przeszlosci. pozdrawiam
_________________
Kobiety tez maja prawo programowac!
Dlatego kupujemy im pralki ;)
^
 
 
     
AdSense


mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 26
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-08-24, 08:47   

Piechcio, skoro nie łapie zasięgu na innych sieciach to ściągnij sim-lock'a moim zdaniem powinno ci to pomóc, a jak nie to przefleshuj fonik :)
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-08-24, 08:56   

mrugaczek, znowu ty .. i znowu pier****sz głupoty, mózg sobie przeflashuj moze pomoże

Sprawa HW najprawdopodobniej switch
^
 
 
     
Piechcio 
Nowicjusz



Telefon: 3315
Operator: Heyah
Wiek: 29
Dołączył: 05 Lut 2005
Posty: 17
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-08-24, 09:02   

mrugaczek, jakby to bylo takie latwe, to bym wogole nie pisal tutaj!
lala166, a ktory to jest switch na serwisowce? no i wymiana czy wygrzanie?
_________________
Kobiety tez maja prawo programowac!
Dlatego kupujemy im pralki ;)
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-08-24, 09:36   

Piechcio, czyli nie lapie zakresu 900MHz... jesli nawet na recznym nie pokazuje PLusa i Ery to sprawdz wg serwisowki tor 900MHz... jesli wszystko wyglada ok to zmostkuj na chwile diplexer i jesli bedzie zasieg to znaczy ze musisz go wymienic. jesli nie chcesz sie bawic z mostkowaniem to od razu wymien
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Piechcio 
Nowicjusz



Telefon: 3315
Operator: Heyah
Wiek: 29
Dołączył: 05 Lut 2005
Posty: 17
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-08-24, 09:46   

hmm... nie bede chyba kombinowac z tym, tylko zaniose do serwisu... ile moze kosztowac wymiana diplexera, jezeli mam drugi?
_________________
Kobiety tez maja prawo programowac!
Dlatego kupujemy im pralki ;)
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-08-24, 10:45   

10zl
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-08-25, 21:32   

to ja chciałem powiedzieć, ze w 6210, bez większych problemów zmienisz diplexer zapalniczką, grzejąc płytę od strony styków głośniczka.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39
Brak nowych postów Zasięg w Łodzi Qrucjata Sieci Komórkowe 1 2016-03-07, 14:09