PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > obejscie 3310


obejscie 3310

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » obejscie 3310
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
fliper500 
Nowicjusz


Telefon: 512326063
Operator: Orange
Dołączył: 05 Lis 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-11-11, 05:34   obejscie 3310

prosiłbym o pomoc jak zrobic obejscie drucikami i czy jest taka mozliwosc w nokii 3310 jak nie dzialaja klawisze c 4 7 * bo elemety na płycie mam sprawne była lekko zalana na dole chodzi mi zkad do kad zrobic obejscie najlepiej by było na zdjeciu dzieki
_________________
fliper
^
 
     
AdSense


_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-11-11, 14:44   



Znalezione na www.hw.pasjagsm.pl
^
 
  Skype
     
fliper500 
Nowicjusz


Telefon: 512326063
Operator: Orange
Dołączył: 05 Lis 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-11-11, 16:01   ciezki temat

no tak to juz widziałem ale mam zrobic tylko obejscie tego niebieskiego drucika tak? i pod układ trzeba tez do kulki dzieki
_________________
fliper
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-11-11, 16:18   



toto wymien
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
fliper500 
Nowicjusz


Telefon: 512326063
Operator: Orange
Dołączył: 05 Lis 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-11-18, 14:26   

wymieniłem co kazales i nic dalej nie działąja te klawisze wiec jak mam zrobic te obejscie. Ten niebieski drucik tylko ciagnac czy jak dzieki
_________________
fliper
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-11-18, 14:34   

Możesz najpierw posprawdzać miernikiem, czy są przejścia tam, gdzie powinny być. Jeśli gdzieś nie ma, to musisz połączyć kabelkiem.
^
 
  Skype
     
fliper500 
Nowicjusz


Telefon: 512326063
Operator: Orange
Dołączył: 05 Lis 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-11-18, 16:50   

no własnie sprawdziłem miernikiem od niedziałąjacych klawiszi do R415 i R414 nie ma przejscia wiec od kad do kad mam ciagnac kabelek dziekuje
_________________
fliper
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1190
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-11-18, 17:11   

Sprawdź w serwisówce. Tam wszystko znajdziesz.
^
 
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-11-18, 18:54   

fliper500, jak nie ma przejscia, a powinno, to trzeba je zrobic. Skoro stwierdziles miernikiem, ze jest zle, to nie rozumiem czego nie wiesz?
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: