PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Po wgraniu softu nic się nie wyświetla!


Po wgraniu softu nic się nie wyświetla!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Po wgraniu softu nic się nie wyświetla!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
BESTer 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 13 Lut 2006
Posty: 11
Skąd: Mszalnica
Wysłany: 2006-04-02, 12:42   Po wgraniu softu nic się nie wyświetla!

Wgrałem soft mdawidm v2.12. Po sfalshowaniu i wgraniu eeproma włączyłem telefon, ale nic się nie wyświtlało, dałem set faid zmieniłem konrast i 3310ad.menu.

PS. Jak się telefon włącza to przez chwile jest czarny ekran.
Oczywiście pisac można coś na klawiaturze, tel wydahe dźwieki.



W czym problem?

[ Komentarz dodany przez: xury: 2006-04-02, 12:49 ]

Zprecyzuj nazwę tematu
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-04-03, 06:39, w całości zmieniany 4 razy  
^
 
     
AdSense


mayo
Nowicjusz


Telefon: Nokia 5510
Operator: Orange
Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 7
Wysłany: 2006-04-02, 12:44   

wydaje mi sie, że resety rozwiążą problem :> najpierw jednak spróbuj wpisać "w ciemno" kod pin. powinno zadziałać.
^
 
     
Wladimir 
Starszy Użytkownik
Władza dla ludu ...



Telefon: 6600 +3330
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sie 2005
Posty: 176
Skąd: Ze wschodu
Wysłany: 2006-04-02, 13:49   

Podpinasz do Mbusa, dajesz wszystkie resety w knoku, restartujesz telefon, wpisujesz pin w ciemno i wszystko jest ok.

BESTer na przyszłość dobra rada:
Zanim sie coś zapytasz to poczytaj dokładnie forum lub klikaj opcje szukaj bo z tego co wiem to było to poruszane w dwóch tematach i to nawet jeden to ja pisałem.

acha
jeszcze jedna rada:
Zrób coś z tytułem bo sie mody wkurzą i bedzie kwassssss ;)
_________________
"Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."

Gość jeśli nam pomożesz to sądzę że ten cel który sobie zdeklarowaliśmy uda nam się wspólnymi siłami osiągnąć... To jak towarzyszu? Pomożecie?...
^
 
 
     
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-04-02, 16:58   

wpisz pin w ciemno jesli wymagany, a potem jesli nadal nic nie widac wejdz w menu: 5-1-1-2 i wybierz jezyk Polski!
Mialem nieraz cos podobnoego po wgraniu softow mdawida i to zawsze dziala!!!
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów wgrywanie softu do noki 5220 maxo1620 BB5 1 2012-02-25, 20:05
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 16:55
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 18:46
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 16:27
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20