PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > podaj hasło zabezpieczające w nokii 8850, próbowałem i nic:(


podaj hasło zabezpieczające w nokii 8850, próbowałem i nic:(

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » podaj hasło zabezpieczające w nokii 8850, próbowałem i nic:(
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
rucol 
Nowicjusz



Telefon: Nokia E50
Operator: Heyah
Wiek: 31
Dołączył: 28 Mar 2008
Posty: 2
Skąd: Czaplinek/Szczecin
Wysłany: 2008-03-28, 14:00   podaj hasło zabezpieczające w nokii 8850, próbowałem i nic:(

witam dopiero kupiłem nokie 8850, i kiedy wkładam sim prosi o kod zabezpieczający, więc od razu wpisałem 12345 i zonk. Jeśli ktoś ma pomysł to będę wdzięczny za pomoc. pozdrawiam
^
 
 
     
AdSense


lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 31
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2008-03-28, 14:56   

rucol, poproś sprzedającego o kod lub podepnij do boxa i zresetuj kod
^
 
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-03-28, 16:25   

rucol, kabel mbus za 5zl rozwiaze twoj problem
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 32
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2008-03-29, 20:42   

http://simlock.pasjagsm.pl/Nokia_mastercode/
tu wygenerujesz sobie kod, ktory mozesz wpisac zamiast kodu zabezpieczajacego
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
rucol 
Nowicjusz



Telefon: Nokia E50
Operator: Heyah
Wiek: 31
Dołączył: 28 Mar 2008
Posty: 2
Skąd: Czaplinek/Szczecin
Wysłany: 2008-03-29, 23:01   

dzięki kabelek mbus załatwił problem:) ale wyszedł kolejny bo rozmówca słyszy mnie, ale ja jego już nie, i podczas próby połączenia nie słysze sygnału połączenia, jak myślicie w czym może tkwić problem?
^
 
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 27
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2008-03-29, 23:49   

na początek wymień głośniczek
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-03-29, 23:59   

jak to nie pomoze to sprawdz w serwisowce, ale stawiam na glosniczek badz zasniedziale styki(zlacze).
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów zdjecie simlocka na nokii 6303c molo1985555 Simlock 1 2012-02-02, 16:37
Brak nowych postów [Kupię] Płyta główna do Nokii 3100 / ... Andrzej82 Bazar 1 2012-07-08, 07:13
Brak nowych postów Box do Nokii - Co i jak? 1496 Nokia 1 2012-08-27, 18:21
Brak nowych postów samsung e250 hasło brun3tka Samsung 2 2012-09-17, 09:50
Brak nowych postów jak zacząć zabawe z softem w nokii 33... bastek156 NokiX 1 2014-02-25, 16:40