PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > popsute mikrofony ??


popsute mikrofony ??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » popsute mikrofony ??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-03-27, 20:04   popsute mikrofony ??

Witam mam taki problemik. rozmowca wogole mnie nie slyszy. testowalem juz z 5 mikrofonow ale nadal to samo ;/ jakies pomysly co mozna by zrobic ?? jak chce nagrac jakis znak glosowy to pisze blad systemu glosowego i tyle ;/
_________________
Miłość, Wiara i Oddanie ==> R*A*D*O*M*I*A*K <== Tak Nas Wychowano I Tak pozostanie
^
 
 
     
AdSense


kyso1989
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 22
Wysłany: 2006-03-27, 20:08   

a niemasz już zapisanych znaków głosowych???
zobacz jeszcze na mikrozestawie albo skożystaj z teraz sobie nie przypomne jak sie ten program nazywa tam pisze co łączyć jak coś nie dziła jak sobie przypomne to dam znać
^
 
     
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-03-28, 13:54   

kyso1989, na mirkozestawie wszystko dziala. moge normalnei gadac i wogole ale tak normalne wogole nie idzie ;/
_________________
Miłość, Wiara i Oddanie ==> R*A*D*O*M*I*A*K <== Tak Nas Wychowano I Tak pozostanie
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-03-28, 14:51   

A jaki model telefonu?
^
 
 
     
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-03-29, 13:37   

5510
_________________
Miłość, Wiara i Oddanie ==> R*A*D*O*M*I*A*K <== Tak Nas Wychowano I Tak pozostanie
^
 
 
     
koyot24 
Użytkownik


Telefon: nokia E65
Operator: Orange
Wiek: 31
Dołączył: 03 Gru 2005
Posty: 78
Wysłany: 2006-03-30, 13:32   

mój kolega miał to samo w 3310 i wbudował na stałe zestaw słuchawkowy do środka telefonu, polutował kabelkami i śmigało;) nie polecam tego jednak robić. w 5510 układ audio jest taki sam jak w 3310, sprawdź połączenia te od styków mikrofonu
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-30, 22:03   

koyot24, tylko ze w 5510 wszystko idzie przez duza plyte, do ktorej styka gniazdo systemowe. mysle ze to wlasnie problem jest w duzej plytce (styk lub jakis element dyskretny)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-03-31, 14:56   

no spoko a jak to naprawic trzeba cos lutowac kabelkiem poalyczc czy jakis elemtn wymienic ???
_________________
Miłość, Wiara i Oddanie ==> R*A*D*O*M*I*A*K <== Tak Nas Wychowano I Tak pozostanie
^
 
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1191
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-04-02, 14:18   

Miałem to samo, przeflahowałem telefon i było oki.

PS: Polecam mój sofcik, więcej w podpisie ;)
^
 
  Skype
     
upiornymen 
Nowicjusz


Telefon: c60;5510
Operator: Plus
Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 4
Wysłany: 2006-04-03, 22:25   

Witam ja też tak miałem to wziołem spirytus i przeczyściłem cały płytke i mi już wszystko zaczeło chodzić
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: