PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Porównanie modyfikowanych softów do Nokii 3310


Porównanie modyfikowanych softów do Nokii 3310

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Porównanie modyfikowanych softów do Nokii 3310
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
walerian
Nowicjusz


Telefon: 3310
Operator: Orange
Dołączył: 19 Mar 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-03-19, 18:47   Porównanie modyfikowanych softów do Nokii 3310

Witam,
oprócz suchych info na temat różnych softów nie ma zdjęć jak one wyglądają. Czy ma ktoś fotki 3310 z rożnymi softami?
Który na chwile obecna ma najwięcej opcji i jest najstabilniejszy (ogólnie najlepszy)?
Pozdrawiam
^
 
     
AdSense


GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-03-19, 19:16   

walerian, Na forum jest dużo info na ten temat :P
mi najbardziej się podobał soft mdawidm 2.15
^
 
  Skype
     
walerian
Nowicjusz


Telefon: 3310
Operator: Orange
Dołączył: 19 Mar 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-03-19, 19:40   

głownie mi zależało na fotkach...
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1191
Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-03-20, 08:36   

Przecież wgrać soft to 3 minuty :/ Sam możesz sprawdzić kilka i porównać.
^
 
  Skype
     
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2009-03-20, 16:20   

cha :P Chwila moment i soft jest w telefonie. A najlepsze softy to w ogóle są od mdawida.
^
 
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 34
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2009-03-21, 19:29   

adammmos napisał/a:
A najlepsze softy to w ogóle są od mdawida.

Dobre są to fakt. Aczkolwiek jeden był ciutkę wadliwy ale dało się przeżyć.

[ Dodano: 2009-03-21, 19:30 ]
walerian poinstaluj sam, nie da się uwalić DCT3 programowo więc hulaj dusza :)
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-03-22, 22:38   

2.12 miał jakieś błędy.

co do softów były jeszcze jakieś maciejka i elektro255
^
 
  Skype
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1191
Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-03-23, 16:23   

wasiesto napisał/a:
co do softów były jeszcze jakieś maciejka i elektro255
Ile lat temu ;) One nie dosięgają do stóp nowszym softom spod stajni nokix'a ;)
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-03-23, 23:45   

jeszcze jest jakis moj sofcik ;)
ostatnio dostalem maila od kogos z Anglii ktory uzywa tego softu w 3310 :shock: :mrgreen:
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
walerian
Nowicjusz


Telefon: 3310
Operator: Orange
Dołączył: 19 Mar 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-03-24, 16:26   

Za parę dni idę do jakiegoś komisu żeby mi wgrali soft (mam nadzieje ze wgrywają softy do takich starych telefonów). Nie chcę kupować kabli bo z przesyłkami wyszło by mnie to więcej niż wgranie softu (o ile ceny sa takie jak pisali ludzie na forach czyli ok 30 zl, po za tym jakby coś sknocił to wtedy musiałbym isc do komisu/serwisu)

Zdecydowałem sie na mdawidm 2.15 lub Domi'ego 33X1DMv1 podwersja 01.
Pytanie która z nich stabilniejsza i pewniejsza? Bo z dostępnych opcji to w większości to samo. (wersja mdawidm'a miała jednak kilka błędów, Domi'ego nie, ale jednak mdawidm'a testowało więcej osób...)

Pozdrawiam
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-03-24, 18:06   

Cytat:
po za tym jakby coś sknocił to wtedy musiałbym isc do komisu/serwisu)

DCT-3 nie uwalisz programowo :P :)
^
 
  Skype
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2009-03-24, 18:22   

walerian, wrzuć mój sofcik ale w wersji 2.12 jest na 100% pozbawiona jakichkolwiek błędow ;)
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-03-24, 19:31   

mdawidm napisał/a:
w wersji 2.12 jest na 100% pozbawiona jakichkolwiek błędow ;)

Potwierdzam :)
mi się na wielu trzy trójkach sprawował znakomicie :)
^
 
  Skype
     
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2009-03-24, 22:13   

_Brutus, od maciejki też były w porzo softy :P
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: