PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Potrzebne kilka flashy z PL (jezeli istnieją)


Potrzebne kilka flashy z PL (jezeli istnieją)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Potrzebne kilka flashy z PL (jezeli istnieją)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-05-30, 15:22   Potrzebne kilka flashy z PL (jezeli istnieją)

Witam, szukam takich flashy z PL pod Dejana:
3610, 8290, 8855, 3390
Jeżeli wogóle istnieją :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
AdSense


Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-05-30, 18:32   

oczywiscie ze sa http://www.softgsm.pl/art...p?lng=pl&pg=659 :)
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-05-30, 22:59   

Jimmyl, tak tylko te które chce niesą w formacie *.fls i niewiem czy są polaki :p
Do 3610 chyba jest polak, ptoblem polega wtym ze niemoge tego wcale zainstalować, niewiem dlaczeo, jakby ktoś mógł mi podrzucić MCU + PPM od 3610, to se skonwertuje na *.fls
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
druidbartek 
Expert



Telefon: DCT-3
Operator: Era
Pomógł: 39 razy
Wiek: 31
Dołączył: 13 Wrz 2005
Posty: 1006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2006-05-30, 23:34   

wntl, wiesz wintesle to na dejana sobie przerobisz tym progsem ;) http://druidbartek.info/d...0to%20Dejan.rar

[ Dodano: 2006-05-31, 00:36 ]
czyli link wyżej też ci sie przyda :pp
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-05-30, 23:39   

druidbartek, wiem mam program do przerabiania, tlyko niemoge zainstaować softa do 3610 :/ jakbyś mógł go ściągnąć i zainstalować i przesłać zainstalowane pliki to by było git :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
druidbartek 
Expert



Telefon: DCT-3
Operator: Era
Pomógł: 39 razy
Wiek: 31
Dołączył: 13 Wrz 2005
Posty: 1006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2006-05-31, 02:26   

wntl napisał/a:
druidbartek, wiem mam program do przerabiania, tlyko niemoge zainstaować softa do 3610 :/ jakbyś mógł go ściągnąć i zainstalować i przesłać zainstalowane pliki to by było git :D

hmm tylko te z linku wyżej polaka i tak nie mają :/ z na szczęście angielski jest w każdym packu bo nie wiem czy by cie tajlandzki ratował ;)

NAM-1_05.26_A
NBP-1_07.14_A
NSB-7_05.22_A
wiecej to tam nic nie bylo
^
 
     
Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-05-31, 18:50   

mozliwe ze niema polaka bo nie przegladalem te softy wiec sorki za wprowadzenie w blad
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: