PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > problem po wgrywaniu softu do 3310


problem po wgrywaniu softu do 3310

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » problem po wgrywaniu softu do 3310
Zamknięty przez: mdawidm
2006-03-07, 21:34
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kawa12 
Nowicjusz


Telefon: 506840762
Wiek: 91
Dołączył: 01 Mar 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-03-07, 18:32   problem po wgrywaniu softu do 3310

wgrywalem soft do noki 3310 mialem male problemy ale sie udalo i jest wszystko ok tylko problem polega na tym ze w programie nokia tol by rolis nie wyswietla sie wersja softu nr imeil a w innych okienkach jest failed lub jakies krzaczki czym to moze byc spowodowane zaznaczam ze fon chodzi bez problemu nawet jak wgram softa jeszcze raz to nawet zapamientuje ustawienia wczesniejsze tak jak by nie usuwal starego a w momecia podlaczenia flaschera dajana zalancza sie wyswietlacz i tak jakos czeszczy i musze wylaczyc tel
^
 
     
AdSense


manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-03-07, 18:38   

A wgrałeś virgin eeprom???Póżniej resety.
^
 
 
     
kawa12 
Nowicjusz


Telefon: 506840762
Wiek: 91
Dołączył: 01 Mar 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-03-07, 18:42   

tak wgrywalem czystego i caly czas sa jakies krzaki albo napisy w okienkach failed i nie wiem czy wszystko jest ok a telefon chodzi ok a przed wgraniem nowego oprogramowania wszystko sie idealnie wyswietlalo
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-07, 18:47   

kawa12 a imei po wgraniu virgin eeprom ustawiałeś i czy wgrywałeś eeprom pod właściwe adresy ?.
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-03-07, 18:52   

Grzesiek1711, napisal program dzieki ktoremu mozna bezproblemowo laczyc sie z komputerem. Powinien byc gdzies na forum.
^
 
 
     
kawa12 
Nowicjusz


Telefon: 506840762
Wiek: 91
Dołączył: 01 Mar 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-03-07, 18:52   

virgin wgralem standardowo tak jak bylo zaznaczone dla danego modelu tel a imei nic nie zmienialem a jest taki jak pod bateria porobily sie jakies czary jak wgrywalem ale wszystko chodzi tylko czemu te krzaki i nie idzie odczytac informacji o telefonie pod programami
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-03-07, 19:58   

Bo masz XP a on ma trudnosci z polaczeniem sie z programami dlatego uzywamy NtHelp autorstwa Grzesia.
^
 
 
     
kawa12 
Nowicjusz


Telefon: 506840762
Wiek: 91
Dołączył: 01 Mar 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-03-07, 20:02   

ale przed wgraniem nie mial problemow czy chodzi o ten program i jakis blizszy opis bym prosil http://forum.pasjagsm.pl/...ight=nokia+3310
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-03-07, 20:48   

Nie, to nie ten program. Odpalasz phona, czekasz az sie wlaczy, nastepnie odpalasz NtHelp i powinno na dole wyswietlic sie okienko z wersja Twojego softu oraz modelem phona, potem juz bawisz normlanie sie rolisem, w razie czego czynnosc powtarzasz. Mozesz takze odpalic najpierw NtHelp i dopier o potem phona ale w takim wypadku w trialu musisz kliknac prawym przyciskiem myszy na ikonie programu Grzeska i wybrac initalise. That all folks...
BTW. program do zessania w tym temacie
^
 
 
     
kawa12 
Nowicjusz


Telefon: 506840762
Wiek: 91
Dołączył: 01 Mar 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-03-07, 21:18   

RIGER dzieki za pomoc pomoglo i jeszcze raz dziekuje
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-03-07, 21:34   

lock.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 11:54
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 07:52