PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem podczas flashowania !!! Nokia 3310...


Problem podczas flashowania !!! Nokia 3310...

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Problem podczas flashowania !!! Nokia 3310...
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mateuszChrost92 
Nowicjusz


Telefon: K750i
Operator: Plus
Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 9
Skąd: Radom
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-12-10, 22:39   Problem podczas flashowania !!! Nokia 3310...

Witam mam problem gdyz podczas wgrywania softu na etapie gdzie powinno sie przytrzycmac krotko wlacznik przytrzumuje i nie idzie nic dalej...caly czas sie wyswietla na dole zeby przytrzzymac wlacznik... Pomozcie co moze byc tego przyczyna. Kabelek to dejan..Zalezy mi na czasie... Pozdro i thx
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-12-10, 23:25   

mateuszChrost92, Po pierwsze włącznika się nie przytrzymuje tylko naciska na pół sekundy. Po drugie czy User port masz zainstalowany. Po trzecie setki jak nie tysiące podobnych tematów jest na tym forum użyj "szukaj"
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-12-11, 12:29   

[ Dodano: 2007-12-11, 12:31 ]
tez tak kiedys mialem.. zainstaluj userport i powinno byc ok:) a w knok?? tez ci tak robi???
^
 
  Skype
     
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 25
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-12-11, 13:25   

mateuszChrost92 Miałem kiedyś podobna sytuacje... Kopalem w ustawieniach,instalowałem Uster port i nic nie dało... :!: A wiesz, co było przyczyna :?: kupiłem spalone kabelki na allegro od pewnego osobnika, który w tym czasie sprzedawał, co 2 to uszkodzony wiec może ty nadziałeś Sie na ten 2 :?: Pozdro :cool:
^
 
     
mateuszChrost92 
Nowicjusz


Telefon: K750i
Operator: Plus
Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 9
Skąd: Radom
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-12-11, 15:17   

userport mam zainstalowany. bez tego nie wlacza sie rolis. Kabelek raczej jest sprawny...

[ Dodano: 2007-12-11, 15:20 ]
userport mam zainstalowany. bez tego nie wlacza sie rolis. Kabelek raczej jest sprawny...POdaj nick tego goscia co sprzedawal te kabelki jak mozesz pozdro

[ Dodano: 2007-12-11, 15:56 ]
http://www.allegro.pl/ite...8310_dct_3.html

tan kabelek kupilem...
^
 
 
     
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 25
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-12-11, 16:12   

mateuszChrost92 Ja też kupiłem u tego kolesia chyba rok temu... :???: to oszust :!: A jeśli chodzi o gwarancje to bym nie polecał, bo stracisz kabelki i kasę za przesyłkę a zawsze można naprawić :cool: Poszukaj mojego tematu tam jest opisane jak naprawiać :!: Pozdro :cool:
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-12-11, 17:44   

a na m-bus też nic nie możesz zrobić?? jeśli m-bus będzie działać to na pewno coś z flasherem dejana jest nie tak...
^
 
  Skype
     
mateuszChrost92 
Nowicjusz


Telefon: K750i
Operator: Plus
Dołączył: 26 Lis 2007
Posty: 9
Skąd: Radom
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-12-11, 21:22   

na mbusie wszystko moge... To ten kabel padniety... Nie wiecie gdzie moge kupic jaknajtaniej ??? A może macie taki do odsprzedania ?? Zalezy mi na czasie Pozdro :wink:
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-12-12, 16:52   

zerknij na allegro..:) z tamtąd też swój kupowalem.....:) zobacz tutaj:)
http://www.allegro.pl/ite..._promocja_.html
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Zły dźwięk podczas rozmów [lumia 630] jakubbb Nokia 1 2015-07-09, 13:47
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52