PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z flashowaniem nokii 3310


Problem z flashowaniem nokii 3310

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Problem z flashowaniem nokii 3310
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
karolp1993
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Era
Dołączył: 17 Mar 2008
Posty: 19
Wysłany: 2008-03-20, 16:01   Problem z flashowaniem nokii 3310

Witam. Tak więc wgrałem modyfikowany soft, potem eeprom i telefon się nie odpalił. Więc wgrałem spowrotem ten co miałem(wcześniej zrobiłem backup) i też się nie włącza. Co robić?
Wie ktoś może gdzie można kupić kabel Mbus?
^
 
 
     
AdSense


sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-03-20, 16:10   

karolp1993 napisał/a:
Wie ktoś może gdzie można kupić kabel Mbus?

Alledrogo lub sklepy internetowe. Poszukaj w google jakie dokładnie i za ile.

karolp1993 napisał/a:
Co robić?

Wgraj jeszcze raz. Poszukaj softu, wgraj go plus virgin eeprom. Jak na to nie da znaku życia to się dalej będzie kombinować.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
karolp1993
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Era
Dołączył: 17 Mar 2008
Posty: 19
Wysłany: 2008-03-20, 16:25   

Czytałem że najpierw flash potem eeprom. Właśnie wgrałem softa mdawidm, i pisało na wyświetlaczu Contact Service. Po wgraniu eepromu nie odpala się.
^
 
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-03-20, 16:31   

karolp1993 napisał/a:
Czytałem że najpierw flash potem eeprom

Tak. Moze ja napisałam, że mnie źle zrozumiałeś.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
karolp1993
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Era
Dołączył: 17 Mar 2008
Posty: 19
Wysłany: 2008-03-20, 17:04   

Tak więc wyszło na to że źle wgrałem eeprom. Nie grają mi dzwonki w sofcie mdawidm, czy to przez to ze sum nie obliczyłem?

Dobra przepraszam za ten chaos ;) Wszystko wiem. Pozdrawiam
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52