PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z fleshowanie. Pilnie!


Problem z fleshowanie. Pilnie!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Problem z fleshowanie. Pilnie!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
BESTer 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 13 Lut 2006
Posty: 11
Skąd: Mszalnica
Wysłany: 2006-03-23, 18:25   Problem z fleshowanie. Pilnie!

Witam,

Mam problem z fleshowaniem telefonu. Mianowicie wgrywam soft mdawidm, kiedy fleshowanie
się skończyło kliknąłem na "write" aby wgrać eeprom - zaznaczam na okienku 3310 i wciskam OK, jednak po tym wyskakuje okienko i pisze: "IT so no necessary rewrite eeprom zone?
You may kill your phone!?" i do wyboru mam YES oraz NO. O co chodzi?

Wszystko roibiłem wedle instrukcji.
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-03-23, 18:43   

kliknij na Yes i bedzie śmigać, zawsze ten komunikat wyskakuje
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-23, 19:22   

BESTer bez obawy. Tej nokii nie da się zabić softowo. Ja wgrywałem do swojej zamiast softu plik archiwum rar aby go później odczytać na innym komputerze.
^
 
     
BESTer 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 13 Lut 2006
Posty: 11
Skąd: Mszalnica
  Wysłany: 2006-03-23, 19:23   ?

A który mam wgrać eeprom?
Ten który oddzielnie się ściąga, czy ten który jest razem zapakowany z softem?
^
 
     
BESTer 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 13 Lut 2006
Posty: 11
Skąd: Mszalnica
Wysłany: 2006-03-23, 20:51   ???

Wgrałem, a tel się nie włącza!?

Może napisze historię wgrania:

Podłączyłem tel do komp przez dejana(oczywiście działa) wybrałem soft mdawidm i wgrałem, następnie dałem na flash i write, wybrałem eeprom - to virgin. Następnie wyskoczyło okienko
w którym wybrałem: 3310 klikłem na ok i zaczęło się wgrywać. Jednak po wgraniu wyjąłem kabel, a tel się nie włącza. Próbowałem już kilka razy.

Wszystko robiłem wedle instrukcji na stronie mdawidm.xir.pl w zakładce - Jak wgrać soft?

A mogę wgrAć ponownie oryginalny soft - i skąd do niego należy wziąść eeprom.?
^
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-03-23, 21:15   

BESTer, a backupa zrobiłeś?

eeprom masz np. w downloadzie Pasji.
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-03-23, 22:14   

BESTer, jestes pewny ze to 3310 a nie 3330 ??
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
BESTer 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 13 Lut 2006
Posty: 11
Skąd: Mszalnica
  Wysłany: 2006-03-23, 22:37   oj, głupota......

Tak, to jest 3330.

Więc co należy zrobić?????
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-03-23, 22:42   

BESTer, to zobacz TUTAJ, po tym powinno wszystko śmigac :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52