PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z mikrofonem 5510


Problem z mikrofonem 5510

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Problem z mikrofonem 5510
Przesunięty przez: EMEK
2007-11-20, 20:39
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
george32801 
Nowicjusz



Telefon: 3310,5510
Operator: Era
Dołączył: 11 Cze 2006
Posty: 13
Skąd: z nienacka! xD
  Wysłany: 2007-11-20, 19:15   Problem z mikrofonem 5510

Witam.. Posiadam nokie 5510 i nie działa mi mikrofon... :mad: Jak ktoś dzwoni to ja go słysze, lecz on mnie nie. Jak próbuję nagrać wywołanie głosowe to też nic... (błąd systemu głosowego) Co teraz z takim fantem zrobić?

P.S mam też n3310 starą, nieużywaną więc części może wymienić? ale jak już to pozostawmy to na sam koniec..


POZDRAWIAM!!
_________________
Pozdrawiam wszystkich! ;)
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2007-11-20, 20:39, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-11-20, 20:43   

george32801, 3310 na czesci sie nada.

A nie wykrywa ci przypadkiem sluchawek?
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
george32801 
Nowicjusz



Telefon: 3310,5510
Operator: Era
Dołączył: 11 Cze 2006
Posty: 13
Skąd: z nienacka! xD
Wysłany: 2007-11-21, 15:43   

Wszystko działa zn. ładowarka itp, tylko nie mikrofon.. :(
_________________
Pozdrawiam wszystkich! ;)
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-11-21, 16:11   

george32801, a wymien złącze systemowe na te z 3310
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
george32801 
Nowicjusz



Telefon: 3310,5510
Operator: Era
Dołączył: 11 Cze 2006
Posty: 13
Skąd: z nienacka! xD
Wysłany: 2007-11-21, 17:15   

Wymienie to dopiero jutro.. Jak będe mieć dostęp do TORX'a :wink:

[ Dodano: 2007-11-23, 16:27 ]
Oki... :wink: Wszyściutko działa. Zmieniłem złącze systemowe na te z 3310 i jest ok! Wszystko śmiga! Wielkie Dzięki!!!

P.S - tylko zaczepy w korpusie popękane, i troche wszystko lata... Ile by kosztował sam korpus?
_________________
Pozdrawiam wszystkich! ;)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52