PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z NOKIĄ 3210 - contact service


Problem z NOKIĄ 3210 - contact service

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Problem z NOKIĄ 3210 - contact service
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
THOMAS666 
Nowicjusz



Telefon: Nokia
Wiek: 32
Dołączył: 09 Mar 2006
Posty: 31
Skąd: Kraków
  Wysłany: 2006-04-07, 10:52   Problem z NOKIĄ 3210 - contact service

Witam wszystkich.. Mam problem z nokią 3210, mianowicie w telefonie widniał napis "contact service" pomyslałem że moze to wina softu i próbowałem wgrać ale jak zacząłem wgrywać to przerwało i pojawił sie komunikat " Flash erasing error. Must receive 91 00 FF, but received : FF FF FF Check Vpp, Vbat, phone type... " myslałem że to wina bateri ale ładowałem zaraz przed wgraniem softu na innym telefonie... Telefon wygrzałem ale chyba nic nie dało... Jeśli ktoś wie co jest grane niech napisze... POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony przez mdawidm 2006-04-07, 12:43, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-04-07, 12:38   

Wykasuj caly flash knokiem a potem wgraj rolisem wersje z downloadu
^
 
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1191
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-04-07, 20:42   

Spróbuj innymi programami, z inną baterią, przeczyść styki w telefonie, dejan jest dość czuły :/
^
 
  Skype
     
Deli__ 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3210
Operator: Era
Wiek: 26
Dołączył: 13 Kwi 2006
Posty: 1
Skąd: Piotrków Trybunalski
Wysłany: 2006-04-13, 22:25   

Też miałem taki problem, tylko, że napis pojawiał się przy włączaniu telefonu. Po pewnym czasie doszedłem do tego, że miłem ustawiony slaid. Bawiłem się wcześniej aplikacjami i nieświadomie to ustwiłem.
_________________
pozdrawiam
Karol
^
 
 
     
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-04-16, 19:00   

Mam pytanko jak wykasować knokiem.Jak to się robi?
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
loko-wj 
Nowicjusz



Telefon: DCT 3
Operator: Era
Dołączył: 23 Lip 2005
Posty: 36
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: 2006-04-16, 19:39   

Witam! Włączasz knoka i podpinasz telefon i masz erase na pasku. Klikasz po pewnym momencie klikasz szybko na włącznik i się kasuje. Nic trudnego:) hmmm... kilka softow patrzyłes i to samo? probuj kilkoma... powodzenia
_________________
Chuck Norris kopnął kiedyś konia w szyje. Tak powstały żyrafy. <lol>
^
 
 
     
maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-04-17, 11:44   

*****
_________________
http://dziecineostrady.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-09, 23:12, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-04-18, 10:56   

maniek600p, nie zawsze... a wlasciwie tylko w niektorych przypadkach
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-04-18, 11:32   

*****
_________________
http://dziecineostrady.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-09, 23:13, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-04-18, 12:24   

maniek600p, od egzemplarza :)
niektore po podpieciu flashera sie same wlaczaja i w te trzeba wciskac baterie z koncowka zaraz po nacisnieciu przycisku flash - wgrywanie sie samo zaczyna
niektore sie nie wlaczaja po podpieciu flashera i w tych trzeba naciskac power...
mialem duzo i takich i takich
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52