PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > problem z wlaczeniem 3310


problem z wlaczeniem 3310

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » problem z wlaczeniem 3310
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-07-05, 12:49   problem z wlaczeniem 3310

Witam

Mam problem z 3310 tzn telefon ma trudnosci po wyciagnieciu bateri na jakas chwile z wlaczeniem sie, gdy juz pierwszy raz sie wlaczy to nastepne sa ok najgorzej jest za pierwszym razem. Naciskajac mocno na plytke po stornie gdzie jest flash itp telefon jak by szybciej zaskakiwal na wlacznik. Telefon juz byl flashowany grzany i nic nie dalo macie jakies propozycje bo wychodze z siebie...

PS szukalem w innych tematach nic konkrenego niestety nieznalazlem.
^
 
 
     
AdSense


Tyza ...mSe... 
Nowicjusz


Telefon: 3120
Operator: Plus
Wiek: 25
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 19
Skąd: Z zadupia
Wysłany: 2006-07-05, 14:59   

byc moze ze jest to wina styków baterii ja tez tak mialem i niemoglem przez te styki sum kontrolnych podliczyc po fleszu bo mi bledy wyskakiwaly wymienilem i telefon hasa jak noweczka i tez jak wyjalem baterie to niemoglem go wlączyc sprubuj te styki wymienic a jak bedzie to samo to niestety alle niewiem:-(
_________________
Pozdro 600&900 4all
Ostatnio zmieniony przez bubek3 2006-07-05, 16:10, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-07-05, 15:59   

styki oczywiscie wymienilem, baterie tez i bez jakichkolwiek rezultatow.
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-07-06, 14:25   

No już trudno stwierdzić co jeszcze. Spróbuj ją wykąpać może pomoże.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
tadeksasnal 
Nowicjusz



Telefon: nokia 3310
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 30 Mar 2006
Posty: 15
Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2006-07-06, 14:50   

A może poprostu jest uszkodzony włąccznik... sprawdź pod gumką czy chociarz klika włącznik potem bierz się za sprawdzanie innych rzeczy.
_________________
http://zsz1.pun.pl
^
 
 
     
Jimmyl 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2006
Posty: 52
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 2006-07-06, 17:35   

wlacznik "klika" tez myslalem ze to jest wlacznik lecz jesli za pierwszym razem jest trudno wlaczyc a za koleinymi dobrze to chyba nie winna wlacznika nio nie?? mozliwe ze sie myle

Bede go jesczez czyscil i grzal zobaczymy co z tego wyjdzie...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52