PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Przeróbka 3330 na 3410


Przeróbka 3330 na 3410

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Przeróbka 3330 na 3410
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2007-01-18, 10:24   Przeróbka 3330 na 3410

Mam problem z przeróbką nokii 3330 na 3410. Po zmianie softa telefon się włącza ale cały czas jest czarny ekran. Co jeszcze trzeba zrobić aby działała??
^
 
  Skype
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-01-18, 10:32   

boss_53, zmienic RAM :) jesli tego nie zrobiles... 3330 ma 2Mbit (K6F2016U4D) a 3410 4Mbit (K6F4016U4E lub EM641FU16E)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-01-18, 12:02   

Domi, czyli jest szybszy tak?
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-01-18, 20:57   

logos2000, pojemniejszy
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
fryc88 
Nowicjusz


Telefon: 3210+3660
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 12 Cze 2005
Posty: 14
Skąd: Tuchola
Wysłany: 2007-01-24, 09:48   

nie chce sie klucic, ale 3330 posiada ta sama pojemnosc RAMu co 3410
stad soft od 3350, pasujacy do obu modeli, w przypadku 3330 wystarczy zmienic jedynie LCD i panel...

a 2Mbit to posiada 3310, tak dla scislosci

rowniez skrypt extend_3310 wyjasnia ta watpliwosc, rozszerza z 2Mb 3310 na 4Mb 3330 :)
^
 
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-01-24, 09:51   

fryc88, jesteś nie doinformowany. to o czym mówisz to jest kość FLASH.
chociaz z tego co mi sie wydaje do 3310 ma 16Mbit flasha (albo 32 juz nie pamietam)...

a RAM to pamiec podreczna :)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
fryc88 
Nowicjusz


Telefon: 3210+3660
Operator: Plus
Wiek: 30
Dołączył: 12 Cze 2005
Posty: 14
Skąd: Tuchola
  Wysłany: 2007-01-24, 10:00   

ee faktycznie, pomylilem flash z RAM, oraz z jednostkami namieszalem :D chodzilo mi o 2 MB a nie Mb :S
poprawiam sie: 3310 ma 16Mbit, czyli 2 MB, a 3330 i 3410 ma 32Mbit czyli 4MB :P
moj blad
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 3330 flashowanie Jafem wasiesto DCT-3 1 2010-02-03, 03:24
Brak nowych postów [3330] gubi zasieg gdy bateria osłab... LuzaQ DCT-3 0 2010-09-04, 12:35
Brak nowych postów 3410 na 3310 a mapowanie klawiszy bialasik [DCT3] Modyfikacje HW i SW 1 2010-12-29, 15:15
Brak nowych postów Przeróbka kabla FRUNEK1 DCT-3 7 2011-11-15, 17:49
Brak nowych postów PMM do 3330 z dodatkami do gier (Spac... Mef82 DCT-3 0 2015-06-29, 00:03