PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Pytanie dotyczace Flashowania 3310


Pytanie dotyczace Flashowania 3310

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Pytanie dotyczace Flashowania 3310
Zamknięty przez: mdawidm
2006-04-02, 09:12
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pawlos76 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Dołączył: 01 Kwi 2006
Posty: 10
  Wysłany: 2006-04-01, 22:22   Pytanie dotyczace Flashowania 3310

Witam, Mam pare pytan co do Wgrania modyfikacyjnego sfota ! A wiec:
1. Jaki jest najlepszy kabel do Wgrywania opragromowania
2. W jakim programie naj lepiej wgrywac
3. Czy po wgraniu softa, jest taka opcja ze nie tel nie ma zasiegu ?

Prosze o Wszelka Pomoc i jakies stronki z Programami
^
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-04-01, 22:47   

pawlos76,
1. Dejan flasher (koszti 15 zl)

2. Rolis

3. jest musisz miec dodatkwoy kabel (mbus) i przeliczyc FAID
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
pawlos76 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Dołączył: 01 Kwi 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-04-01, 23:01   

Czy przy tym kablu da sie Grac softa chodzi mi czy sa dwie koncowki (Dejan i m2bus) http://www.allegro.pl/ite...nstrukcja_.html , Jesli nie to Prosze o jakis link z allegro.pl dostepnym Kablem Dejan i m2bus i instrukcja
^
 
     
azbest 
Starszy Użytkownik



Telefon: 6600, 3310
Operator: Plus
Pomógł: 8 razy
Wiek: 30
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 158
Skąd: kościan
Wysłany: 2006-04-02, 08:15   

Witam na tej aukcji jest dostępny cały zestaw Dejan + mbus http://www.allegro.pl/ite...a_maciejka.html
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-04-02, 09:12   

pawlos76, wszystko jest opisane w tutorialach na www.pasjagsm.pl oraz na tym forum pytania były wiele razy zadawane. Wystarczyło użyć przycisku "szukaj".

Odpowiedź uzyskałeś. Temat zamykam.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pytanie o TomTom Bandit Proximo Hardware 0 2015-05-11, 13:30
Brak nowych postów Pytanie o tablet Lenovo Proximo Inne 1 2015-05-14, 15:54
Brak nowych postów Pytanie o słuchawki Misiork Co wybrać? 4 2015-08-12, 14:50
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39