PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Slang w 6210


Slang w 6210

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Slang w 6210
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zoltan 
Nowicjusz


Telefon: 6230i
Operator: Play
Dołączył: 12 Lut 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-02-12, 21:39   Slang w 6210

Witam
Kilka dni temu kupiłem sobie nokie 6210. Telefon dobry, ale sprzątając w szafce natknąłem się na magazyn "Twoja Komórka" z maja 2004 z artykułem "Nowe oprogramowanie Nokii 3330". Najbardziej zaciekawił mnie slang. I tak się zastanawiam czy da się go zainstalować? W końcu Wrocław nie mały i wybrałem się do kilku serwisów, ale albo zgrywali debili, albo mówili, że zajmują się oryginalnym oprogramowaniem. Wiec proszę o odpowiedz czy się da dograć, i czy można to zrobić w domowym zaciszu
Pozdrawiam
zoltan
^
 
 
     
AdSense


kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-02-12, 21:46   

teoretycznie mozna wszystko, praktycznie raczej nie mozliwe, jakies modyf softow widzialem kiedys do 6210.
^
 
     
softkom 
Nowicjusz


Telefon: P910i
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 8
Ostrzeżeń:
 13/5/6
Wysłany: 2008-02-13, 21:37   

można samemu zrobić slang...
Program PPMEdit_v1.0a i flash do 6210 i w programie edytujesz soft. Masz języki, duplikujesz polski i w okienku zmieniasz nazwy na wybrane przez siebie, następnie zapisujesz jako np. slang PL i zapisujesz soft a potem to wgrywasz na telefon.
_________________
www.tuningpasja.fora.pl
www.minikasa.htw.pl
^
 
     
zoltan 
Nowicjusz


Telefon: 6230i
Operator: Play
Dołączył: 12 Lut 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-02-13, 21:51   

Dzięki, w tych sprawach jestem kompletnie zielony... Z kompem daje sobie jakoś radę, ale telefonu boję się dotykać bo nie chce zepsuć. Proszę jeszcze o podpowiedz co mi jest potrzebne(kabel i jakieś programy), którymi załatwię sprawę
Pozdrawiam
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-02-13, 22:01   

z kabli to mozesz wybrac najtanszy pakiet Flasher dejana(ok 15zl- Port LPT) do tego konwerter(na com port)
^
 
     
zoltan 
Nowicjusz


Telefon: 6230i
Operator: Play
Dołączył: 12 Lut 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-02-14, 10:46   

Dzieki :D
Pozdrawaim
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 6210 Navigator unlock lukaczmarek Simlock 11 2009-08-18, 21:31
Brak nowych postów Łamanie symbiana nokia 6210 navigator radek407 Aplikacje 7 2009-08-23, 11:43
Brak nowych postów Czy łatwo jest zmienić imei w noki 62... jubi20 BB5 5 2009-11-24, 20:08
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 15:55
Brak nowych postów 6210@6250 błędy Nozycoreki [DCT3] Modyfikacje HW i SW 1 2012-04-08, 20:08