PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > soft 33MJmDm v 10.00 FX130+ problem z simem


soft 33MJmDm v 10.00 FX130+ problem z simem

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » soft 33MJmDm v 10.00 FX130+ problem z simem
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kawa12 
Nowicjusz


Telefon: 506840762
Wiek: 91
Dołączył: 01 Mar 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-04-16, 21:02   soft 33MJmDm v 10.00 FX130+ problem z simem

po wgraniu softu 33MJmDm v 10.00 FX130+ i czystego epromu dolaczonego do softu i zrobieniu wszystkich resetow jak jest napisane w instrukci pojawia sie napis karta sim nie przyjeta czym to moze byc spowodowane i co z tym fantem zrobic z gory dziekuje za odpowiedz zaznaczam ze wgrywam wersje demo
^
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-04-16, 21:16   

Masz zalozonego lock'a. Zrob w nokia tool by rolis SFr i update FAID, powinno styknac.
^
 
 
     
kawa12 
Nowicjusz


Telefon: 506840762
Wiek: 91
Dołączył: 01 Mar 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-04-16, 21:36   

nic nie idzie jak wgram soft i eprom na wersje demo to sim nie przyjety po wszystkich resetach a jak wgram ten soft co jest na stronie podany on chyba ma eproma w sobie bo pod wersja demo nie idzie imel zmienic to mi sie fon nie wlancza i nie moge resetow zrobic nie wiem co jest grane
^
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-04-16, 21:44   

a jak sie zachowuje fon bez sima?
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
kawa12 
Nowicjusz


Telefon: 506840762
Wiek: 91
Dołączył: 01 Mar 2006
Posty: 10
Wysłany: 2006-04-16, 21:52   

chce sima nic nie idzie zrobic mozna tylko glosnosc klawiszy zmienic

[ Dodano: 2006-04-16, 22:34 ]
dobra jakos zrobilem zadzialalo ale teraz nie wiem czy w wersji demo nie mozna sobie zaczac pisac sms i wogole bo wszedzie chce kody dostepu a jak wpisuje 12345 to kod blad co jest z tym softem????
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-04-17, 08:26   

w wersji DEMO ni emozna dzwonic ani wysylac SMS'ow.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 11:54
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 07:52