PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > soft w noki 3330


soft w noki 3330

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » soft w noki 3330
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
ziomas_2012
Nowicjusz


Telefon: nokia 3310
Operator: Heyah
Dołączył: 27 Lut 2007
Posty: 2
  Wysłany: 2007-02-27, 21:54   soft w noki 3330

pomocy!!!
juz poraz ``setny`` wgrywam softa do noki 3330 i wciaz nic sie nie dzieje... tzn ... albo contakt service mi sie pokazuje albo nie włacza sie ...
nie wiem co mam zrobic ??? pomocy
softa wgrywałem rolisem i knokiem .
^
 
     
AdSense


bobek_wb 
Starszy Użytkownik



Telefon: DCT-3
Operator: Era
Pomógł: 8 razy
Wiek: 28
Dołączył: 16 Wrz 2005
Posty: 232
Wysłany: 2007-02-27, 21:58   

zrobiłeś wszystkie resety?
wgrywałeś virgin eeprom?
soft orginalny czy modyfikowany?
Ostatnio zmieniony przez bobek_wb 2007-02-27, 22:03, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
 
     
ziomas_2012
Nowicjusz


Telefon: nokia 3310
Operator: Heyah
Dołączył: 27 Lut 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-02-27, 22:03   

soft org. eproma wgrałem
resety tez były
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-02-27, 22:36   

to wygrzej wszystko co czarne, prostokątne i nie klejone :wink:
tzn wygrzej cała płytke
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów PMM do 3330 z dodatkami do gier (Spac... Mef82 DCT-3 0 2015-06-29, 00:03
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39