PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > szukam softa do 3310 z rosyjskim


szukam softa do 3310 z rosyjskim

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » szukam softa do 3310 z rosyjskim
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 512
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-03-27, 22:45   szukam softa do 3310 z rosyjskim

jak w temacie: poszukuje softa do 3310 z jezykiem rozyjskim (najlepiej w wersji 6.33).
ostatecznie moze byc z rosyjskim, ale bez polskiego - jakos dam sobie rade ;)
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-27, 23:44   

jutro wyślę z pracy Ci z pracy (znaczy dzisiaj :))

[ Dodano: 2006-03-28, 23:00 ]
sory sander18 i wszyscy co im obiecałem coś wysłac ale tego jeszcze nie zrobiłem z powodu awarii komputera domowego, a w pracy mam ostatnio trochę roboty przed odejściem. Postaram się do środy do południa wszystko wszystkim powysyłać :)
^
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 512
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-03-28, 23:01   

xury, spoko. nie pali sie... ;)
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-29, 21:54   

Uploadowałem cała paczkę instalacyjną z mcu i wszystkimi langami. Rosyjski jest w "e" i kilku innych.
http://rapidshare.de/file...m5_633.exe.html
^
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 512
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-03-29, 23:07   

dzieki :)
szkoda, ze nie ma paczki, w ktorej bylby rownoczesnie i rosyjski i polski, no ale da sie rade ;) rozumiem, ze takiej paczki po prostu nie ma... dziwne, bo w 3210 mam i polski i rosyjski i myslalem, ze tu tez tak bedzie. ale widocznie sie mylilem...

temat chyba mozna zamknac...
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-29, 23:27   

No fakt nie ma tych języków w jednej paczce ppm, ale nic nie stoi na przszkodzie aby dograć język rosyjski do innego ppm za pomocą ppmmakera. Nie robiłem tego jeszcze ale na pewno się tak da.

W sumie można by zrobić skrypt do nokixa co by to robił.
^
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 512
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-03-29, 23:30   

no jezyk sie da, ale nie ma chunku z fontami i polskimi i rosyjskimi... ale to chyba z 32 wyciagne... no, zobaczy sie jak wyjdzie...
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: