PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > szum w mikrofonie-Nokia 3310


szum w mikrofonie-Nokia 3310

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » szum w mikrofonie-Nokia 3310
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-26, 21:46   szum w mikrofonie-Nokia 3310

Witam!
Problem jak w tytulea mianowicie gdy dzwonie do kogoś lub ktoś do mnie to wówczas nie słychać mnie albo słychać ale bardzo słabo(szum). W czym może być problem?? Dodam że wymiana mikrofonu , przeczyszczenie nic nie daje. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc:)[/fade]
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-04-26, 22:36   

kamien1111, moze dziurka w tym plastiku co sie wsadza mikrofon jest zatkana ???
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-27, 15:33   

napewno nie jest zatkana. Problem musi tkwić gdzie indziej. Mimo to dziekuje za odpowiedź
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-04-27, 15:58   

cobba pewnie do wymiany...

[ Dodano: 2007-04-27, 16:02 ]
http://www.gsmcenter.pl/n...fekt_audio.html to ci sie moze przydac
^
 
 
     
kamien1111 
Użytkownik



Telefon: Sam x480
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 108
Skąd: SZEPIETOWO
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-27, 22:36   

przepraszam ,ż tak pytam.ale która to cobba i czy da się wymienić bez sit?? da się HA\??
_________________
Witam serdecznie:)
Jeżeli Ci w jakikolwiek sposób pomogłem to prosze wćiśnij pomógł
Pozdrawiam i dziękuje:)
Karol(kamień)
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-04-28, 06:38   

kamien1111, ktora to cobba to znajdziesz na kazdym obrazku plyty z opisem... poza tym w wiekszosci przypadkow jest opisana ;) jak nie to po drugiej stronie od cconta (ktory zawsze jest opisany)
bez sit NIE wymienisz, HA musisz miec
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-04-28, 10:10   

pod ekranem na dole w prawym górnym rogu :)
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-04-28, 12:20   

Domi napisał/a:
bez sit NIE wymienisz
jak nie jak tak? tam są duże kulki wiec na poduszeczkach z cyny też ładnie działa.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
marcino11 
Starszy Użytkownik



Telefon: pewnie kom
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 148
Skąd: z przypadku
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-05-27, 10:44   

Na początek wygrzał bym cobbe ! a dopiero później wymieniał !!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39