PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > umierające 3410


umierające 3410

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » umierające 3410
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
killme 
Nowicjusz



Telefon: nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 15 Sie 2005
Posty: 10
Wysłany: 2006-08-22, 13:14   umierające 3410

Objawy telefonu są dla mnie zadzwiwiające. Mianowicie, telefon ( nokia 3410 soft ver.5.42 czy jakos tak ) włącza sie, wpisuje pin, otrzymuje informacje na wyświetlaczu o stanie konta. Wiadomka. i w tym momencie telefon wytrzymuje max 5 sekund i sie wylacza lub restartuje ( zalezy jak ma ochote ;) ).
Niekiedy udaje mi się go włączyć na dłużej, ale wtedy działa aż do chwili kiedy ktos nie przysla sms`a lub nie proboje dzwonic. wtedy telefon takze albo sie wylacza albo restartuje. Cóż z nim poczać ?
Zmienilem juz eeprom, oraz soft, ściagnalem siimlocki itd. Na co telefon nie zareagował.
_________________
ja sie intensywnie pilnuje ;) nawet mama mi pomaga :P
^
 
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-22, 16:10   

No nie wiem ja bym wygrzał tą płyte skoro to nie problem SW.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-08-22, 17:22   

a na innej baterii jest to samo ?, jeli tak to do wymiany PA.
^
 
     
killme 
Nowicjusz



Telefon: nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 15 Sie 2005
Posty: 10
Wysłany: 2006-08-22, 21:14   

przy każdej baterii te same objawy. Chcoaiz początkowo wydawało mi sie że to wina baterii, bo kiedy je wymienielame telefon zachowywal sie inaczej. jakkolwiek ostatnimi czasy przestał ze mną w ogole współpracować.
_________________
ja sie intensywnie pilnuje ;) nawet mama mi pomaga :P
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-08-25, 20:35   

Zmieniaj od razu końcówkę mocy, albo jak masz jeszcze obikcje to wgraj soft, na którym bawisz się w telefonie bez karty <bez zasiegu> i zobacz czy bedzie to samo. Stawiam, ze nie

[ Dodano: 2006-08-25, 21:36 ]
mozesz jeszcze zmierzyc Amperomierzem pobór prądu telefonu
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3410 mimor555 DCT-3 7 2008-10-27, 17:47
Brak nowych postów 3410 nie da się zmienić IMEI lala166 DCT-3 15 2008-10-29, 20:54
Brak nowych postów płyta główna- 3310 czy 3410?? adammmos DCT-3 7 2008-11-04, 18:58
Brak nowych postów problem z 3410 mati19924 DCT-3 4 2009-07-16, 21:07
Brak nowych postów 3410 na 3310 a mapowanie klawiszy bialasik [DCT3] Modyfikacje HW i SW 1 2010-12-29, 15:15