PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > userport jak to zrobić


userport jak to zrobić

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » userport jak to zrobić
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wojtek13skw 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 26
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 37
Skąd: za rogu :)
Wysłany: 2006-04-28, 19:23   userport jak to zrobić

Nie wiem jak mam zrobić ten userport a bez niego nie moge nic zrobić kabelem robiłem z instrukcją na http://pasjagsm.pl/mod-su...e-pageid-3.html ale coś mi nie wychodzi wyskakuje patrz nizej ;) Pozdrowiam
_________________
Do pracy Rrrodacy!
^
 
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-04-28, 19:29   

Userport zostal juz aktywowany :p Wszystko przeprowadziles poprawnie :)
^
 
 
     
wojtek13skw 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 26
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 37
Skąd: za rogu :)
Wysłany: 2006-04-28, 19:34   

hym ale nic nie moge zrobić :/
wyskakuje
_________________
Do pracy Rrrodacy!
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-04-28, 20:07   

wojtek13skw, kliknij prawy przycisk na ikonce programu i ustaw tryb zgodności z Windowsem 98
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-04-28, 21:27   

Wogole to co ma piernik do wiatraka? Od kiedy kabel pod port LPT sluzy do zabawy w nokia tool'u?
^
 
 
     
wojtek13skw 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 3310
Operator: Heyah
Wiek: 26
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 37
Skąd: za rogu :)
Wysłany: 2006-04-29, 11:24   

Moze tak mam Flesher Dejan i KONWERTER F/MBUS chce sobie obliczyć sumy kontrolne, odbudowa IMEI itp. ale coś nie moge Flesher działa poprawie ponieważ moge wygrać soft itp. KONWERTER F/MBUS jest dobry tylko brakuje jakieś oprogamowania!
Prosiłbym o pomoc!
_________________
Do pracy Rrrodacy!
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-04-29, 14:37   

Poszukaj programu NThelp autorstwa grzeska1711. Ja nie mam zamiaru wrzucac go 3. raz na forum.
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-04-30, 22:51   

masz cos "nasrane" w systemie... pokazywlao mi sie to samo na jednym kompie w robocie... po formacie wsio ok..
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: