PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Ustawienia fabryczne - jak przywrócić ? - nokia 3410


Ustawienia fabryczne - jak przywrócić ? - nokia 3410

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Ustawienia fabryczne - jak przywrócić ? - nokia 3410
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Domell 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3100
Operator: Heyah
Dołączył: 27 Sty 2007
Posty: 1
  Wysłany: 2007-01-27, 17:02   Ustawienia fabryczne - jak przywrócić ? - nokia 3410

mam następująca sprawe potrzebuje w jakiś sposób przywrócić ustawianie fabryczne...nie wiem czy jest mozliwośc zrobiebnia tego za pomoca kodu..
prosze o pomoc:)
Ostatnio zmieniony przez bubek3 2007-01-31, 22:52, w całości zmieniany 2 razy  
^
 
     
AdSense


lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-01-27, 17:05   

w ustawieniach powinieneś mieć.. musisz znać kod zabezpieczający .. :) jak nie znasz kodu to wygenerujesz go sobie tu: http://nfader.z-host.ru/
^
 
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2007-01-28, 19:31   

Domell, albo nazwiesz ten temat jak nalezy albo kosz + warn !!
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39