PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Uwalona 5510... po zmianie softu ?


Uwalona 5510... po zmianie softu ?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Uwalona 5510... po zmianie softu ?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
logan1554 
Nowicjusz


Telefon: 5510
Operator: Plus
Dołączył: 18 Cze 2006
Posty: 8
Skąd: gie-el-de-a-pe
  Wysłany: 2006-06-18, 16:41   Uwalona 5510... po zmianie softu ?

wczoraj sflashowalem se telefon (nokia 5510) wczesniej mialem 55kD v1.2 by Brutus a teraz chcialem wgrac ten sam soft tylko ze w wersji 1.5!! wszystko przebieglo tak jak zawsze:) lecz telefon sie nie budzi...wgralem od nowa eproma i orginalnego softa...i to samo tel sie nie budzi...;/ flashowalem normalnie a nie modul muzyczny... czy moglem go uwalic?? dodam ze wczesniej jak flashowalem w ten sposob nic sie nie dzialo...prosze o szybka pomoc...:) z gory dzieki:)

edyca: bubek3
Następnym razem nazwij temat który odzwierciedla jego zawartość...
Ostatnio zmieniony przez bubek3 2006-08-19, 14:40, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-06-18, 17:20   

Wykasuj caly flash knokiem potem rolisem wgraj fubu, to koniecznie musi byc fubu (chocby z jezykiem ANG), jezeli nie bedzie jezyka PL, to potem bez obaw mozesz wgrac jakis inny soft, tak jak JUZ BYLO NA FORUM te softy ktore wiekszosc wgrywa sa bez PMM...

i zmien temat na poprawny
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-06-18, 20:47   

logan1554, mozliwe ze poprsotu wybrales zly model telefonu, lub przerwales flashowanie. knokiem sie pobaw
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-29, 00:54   

albo modul muzyczny uwaliles...

Pozatym zmien temat na bardziej precyzyjny bo ci ostrzezenie DAM!l:[
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
czimny
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3330
Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 27
Wysłany: 2006-08-19, 13:10   

jakie fubu????
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-08-19, 13:16   

full flash= mcu + ppm + pmm + eeprom
^
 
 
     
czimny
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3330
Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 27
Wysłany: 2006-08-19, 14:46   

ciekawe skad to wszystko wziasc
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-08-19, 14:57   

Ciekawe czy na googlu nie ma?
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-08-20, 00:07   

fubu = full backup czyli kopia pelnego flasha zgrana z telefonu...
czimny, a poszukac sie nie chce?

_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
czimny
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3330
Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 27
Wysłany: 2006-09-22, 14:26   

mam problem odnosnie formatowania modulu sciagnalem program 5510 ui dsp software ze stronki pasjgsm ale nie chce sie wlaczyc pomocy :cry:
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-09-22, 16:29   

czimny, zostaw moduł w spokoju, to nie to.
MasterJapko, jak moduł, to tel sie wylacza po kilku sekundach.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
czimny
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3330
Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 27
Wysłany: 2006-09-22, 18:11   

ale wlasnie o to chodzi ze tel po kilku sekundach sie wylacza telefon . pomocyyy
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-09-22, 18:39   

logan1554 napisał/a:
lecz telefon sie nie budzi
to pisz od razu o co loto - szukajo module muzycznym a znajdziesz
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
czimny
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3330
Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 27
Wysłany: 2006-09-22, 19:27   

sciagnalem sobie ten progam ale nie chce sie wlaczyc<pobrany z pasjagsm.pl> juz sam niewiem moze jakis bibliotek nie mam?
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 6210 [NPE-3] Pliki Softu Nozycoreki DCT-3 1 2012-03-26, 15:55
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 17:46
Brak nowych postów Nokia 3100 uwalona przy flashu chelseatb Nokia 1 2012-06-26, 14:41
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 15:27
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20