PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Wgrywanie softu 3310


Wgrywanie softu 3310

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Wgrywanie softu 3310
Zamknięty przez: EMEK
2008-03-18, 19:47
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
karolp1993
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Era
Dołączył: 17 Mar 2008
Posty: 19
Wysłany: 2008-03-18, 19:12   Wgrywanie softu 3310

Witam. Od roku 2005 wiele się zmieniło, a ja dopiero zainteresowałem się takimi rzeczami jak zmienianie softu w nokii. Nabyłem taki o to kabel: LINK. Upatrzyłem sobie soft jaho2000. Czy za pomocą w/w kabla wgram soft, i przywrócę ustawienia fabryczne żeby załapało sieć? Jeżeli nie to gdzie można kupić kabel MBus? Nie znam się na tym, dlatego pytam się ekspertów ;) Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wgrywa się eeprom do 331, i przez jaki kabel? Podobno trzeba to robić razem z wgrywaniem softu. Może ktoś ma jakiś dobry poradnik co i jak po kolei robić dla laików?

Pozdrawiam
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-03-18, 19:41   

karolp1993, na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedzi na tym forum używając "szukaj".
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-03-18, 20:33   

http://artykuly.pasjagsm....i-dct-3-28.html - tu masz krok po kroku opisane co i jak.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: