PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Włącznik w 3310 (urwane 2 punkty lutnicze)


Włącznik w 3310 (urwane 2 punkty lutnicze)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Włącznik w 3310 (urwane 2 punkty lutnicze)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Vielki
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Era
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 19
Skąd: się biorą Siemensy ?
Wysłany: 2006-03-20, 19:50   Włącznik w 3310 (urwane 2 punkty lutnicze)

Witam :)
otrzymałem bardzo fajną nokie 3310 :D
pomijając fakt ze włącznik był na kropelke :D po podgrzaniu hot airem
udało sie zdrapac klej i stary włącznik :)
jednak 2 punktow po lewej stronie włącznika brakuje :(
ma ktos schemat do czego " przyczepic " ?

czekam na odp
_________________
Zapraszam na moje aukcje :))
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-20, 23:42   

Wejdź na hw
http://hw.pasjagsm.pl/Hw/Nokia/33_3410psw.jpg
chyba to bedzie to.
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1191
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-03-21, 12:03   

Ja też tak miałem i te dwa pozostałe punkty mi starczyły :D zrób test i spróbuj srubokrętem połaczyc te dobre pola, telefon powienien odpalić ;]
^
 
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-03-21, 18:41   

Mi w 5510 także zadziałało metoda _Brutusa (jakiś rok temu..) A swoją droga jak widze jak ktoś naprawia PCB kropelką i myśli ze bedzie ładnie działac, to mnie strzela. Przychodzą tacy i ściemniają że ładnie działało, ze nic nie grzebali a w środku kleju nawalone.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Vielki
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Era
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 19
Skąd: się biorą Siemensy ?
Wysłany: 2006-03-22, 08:24   

kurcze ...

Kod:
Forbidden
You don't have permission to access /Hw/Nokia/33_3410psw.jpg on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.34 Server at hw.pasjagsm.pl Port 80


działa wam ? bo u mnie wyskakuje błąd ....
_________________
Zapraszam na moje aukcje :))
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-03-22, 08:57   


mi działa normalnie
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-22, 10:43   

Vielki napisał/a:
działa wam ?

jak klikne prawym i dam w nowym oknie to nie dziala, jak lewym to dziala :]
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Vielki
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Era
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 19
Skąd: się biorą Siemensy ?
Wysłany: 2006-03-22, 14:42   

Mi nie działa ani jak klikne prawym ... ani jak klikne lewym :)

mogli byscie wysłac via e-mail ?

krilan_k (aT) poczta . onet . pl
_________________
Zapraszam na moje aukcje :))
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-22, 15:06   

Vielki, nie wysylamy na maila!
jak nie mozesz bezposrednio to wejdz przez: http://hw.pasjagsm.pl
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-03-22, 16:32   

Juz porawione teraz powinno wszystko ladnie dzialac :)
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-03-23, 13:50   

ale czy jemu nie chodzilo o te pkty z lewej strony wlacznika???
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
Vielki
Nowicjusz


Telefon: CX65
Operator: Era
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 19
Skąd: się biorą Siemensy ?
Wysłany: 2006-04-01, 12:34   

juz jest zrobiony włącznik :)
ale napotkałem kolejny problem :)
telefon jesli jest w pozycji pionowej .. jest wszystko ok (3-4 kreski zasiegu)
jesli natomiast w poziomej ... traci zasięg ....

co jest ?! :)


a i jeszcze jeden problem mam
kupilem konwerter i nie wykrywa go jako mbus :( dlaczego ?
_________________
Zapraszam na moje aukcje :))
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: