PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Zanikajacy wyswietlacz w Nokii 8210


Zanikajacy wyswietlacz w Nokii 8210

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Zanikajacy wyswietlacz w Nokii 8210
Zamknięty przez: MasterJapko
2006-07-15, 00:23
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-07-13, 01:24   Zanikajacy wyswietlacz w Nokii 8210

Witam mam problem z nokia 8210 a mianowicie jak nacisne na wyswietlacz albo gdzieś na obudowe to znika mi wszystko na ekranie albo jakies paski sie pojawiają albo bledną te pliterki i wskazniki jak by sie rozjaśniało jeszcze nigedy sie nie spotkałem z takim czymś i nie mam pojęcia dlaczego mi sie tak robi.Plis pomocy nie wiem co sie dzieje :( POZDRAWIAM

Edit MasterJapko
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
Ostatnio zmieniony przez MasterJapko 2006-07-15, 00:24, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-13, 10:33   

yakumo, elastomer... wymien najlepiej na zloty
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-07-14, 12:40   

ai ile kosztuje:) bo być moze sie nie opłaca:( bo zwykły to 1zł ale co z tego jak to taki sam chłam co teraz mam :(
A pomoże zmiana wyświetlacza?
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-07-14, 13:09   

wyswietlacz kosztuje 9zl na allegro wiec zamow sobie dokrec na maksa wszystkie srubki i bedzie juz ci cykac. Ewentualnie mozesz kupic elastometr złoty ktory kosztuje 3zl. Wiec wybor pozostawiamy tobie
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-07-15, 00:23   

I nastepnym razem precyzuj temat. Pomozesz w wyszukaniu problemu innym uzytkownikom i niebedzie milion piecset tematow dotyczacych tego samego problemu.

Lock.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Tuning nokii 7650 cewnik SW 1 2011-12-18, 18:51
Brak nowych postów zdjecie simlocka na nokii 6303c molo1985555 Simlock 1 2012-02-02, 16:37
Brak nowych postów [Kupię] Płyta główna do Nokii 3100 / ... Andrzej82 Bazar 1 2012-07-08, 08:13
Brak nowych postów Box do Nokii - Co i jak? 1496 Nokia 1 2012-08-27, 19:21
Brak nowych postów jak zacząć zabawe z softem w nokii 33... bastek156 NokiX 1 2014-02-25, 16:40