PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Zawiesza się przy zmianie profili


Zawiesza się przy zmianie profili

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » Zawiesza się przy zmianie profili
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Flake 
Nowicjusz


Telefon: Siemens SX
Operator: Vodafone
Dołączył: 30 Cze 2006
Posty: 38
Wysłany: 2007-03-16, 12:28   Zawiesza się przy zmianie profili

Witam
Wczoraj sobie wgrałem softa v6.33 do 3310 i wszystko było dobrze lecz kiedy zmieniam profil na inny to chwile pochodzi a potem się zawiesza :sad:
^
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-03-16, 14:05   

Flake, przywroc ustawienia fabryczne z menu, a jak nie to kablem i bedzie ok
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Flake 
Nowicjusz


Telefon: Siemens SX
Operator: Vodafone
Dołączył: 30 Cze 2006
Posty: 38
Wysłany: 2007-03-16, 14:23   

tzn mam wgrać softa od nowa ? gdzie znajde jakieś softy do 3310 ?
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-03-16, 14:51   

Flake, ustawienia przywrocisz kablem Mbus i progamem Knok lub Rolisem, tym samym co liczysz sumy
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Flake 
Nowicjusz


Telefon: Siemens SX
Operator: Vodafone
Dołączył: 30 Cze 2006
Posty: 38
Wysłany: 2007-03-16, 16:28   

Niestety nic to nie dało .... Wgrałem soft maciejka i nadal jest to samo. Kiedy wybieram jakikolwiek profil ( oprócz ogólny ) po 15 sek nie da się wejść do menu i po chwili telefon się wyłącza. Miałem przedtem soft mdawim i wgrałem virgin eeprom. Przed zmianą soft zrobiłem backup starego. Czy przywrócenie starego coś da ?
^
 
     
druidbartek 
Expert



Telefon: DCT-3
Operator: Era
Pomógł: 39 razy
Wiek: 31
Dołączył: 13 Wrz 2005
Posty: 1006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-03-16, 17:49   

Flake napisał/a:
Czy przywrócenie starego coś da ?

no to chyba po coś ten backup robiłeś
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Pomoc przy Samsungu SHG - F480 szumi20 Samsung 1 2011-01-13, 20:59
Brak nowych postów [NOKIA N73] Wgrywanie języka polskieg... N73C702 BB5 0 2011-04-10, 17:20
Brak nowych postów spv i problem przy zdejmowaniu simlock'a Masakra Inni Producenci 0 2011-07-04, 22:58
Brak nowych postów Nokia 3100 uwalona przy flashu chelseatb Nokia 1 2012-06-26, 14:41
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58