PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Heyah Padła??


Heyah Padła??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Telekomunikacja:... » Sieci Komórkowe » Oferta prepaid i mix » Heyah Padła??
Przesunięty przez: wasiesto
2009-10-17, 01:17
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: RM-505
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 27
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1418
Wysłany: 2008-04-10, 08:48   Heyah Padła??

witam

to do użytkowników heyah

czy i wy od samego rana nie możecie wysłać smsa przy środkach na koncie, macie problemy z zasięgiem itp??

jak się dowiedziałem wszyscy moi znajomi mają ten problem i ciekaw jestem czy to ogólnopolskie??
^
 
  Skype
     
AdSense


Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-04-10, 08:58   

wasiesto, u mnie jest wszystko wporządku.
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-04-10, 10:15   

u mnie jest ok. SMS dochodzą i na odwrót, zasięg jest, dzwoni, MMS się wysyłają.

Jednym słowem u Was w Żyrardowie zawsze są problemy :twisted: :twisted:
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: RM-505
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 27
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1418
Wysłany: 2008-04-10, 11:25   

ale mam dziewczynę w Grodzisku i jej też nie działa
^
 
  Skype
     
Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-04-10, 16:28   

Krótko po tym jak napisałem, że działa problem dotknął i mnie.
Udało mi się potwierdzić, że są prowadzone prace upgrad'owe. W ciągu kilku godzin problem powinien zostać rozwiązany.
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: RM-505
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 27
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1418
Wysłany: 2008-04-10, 17:01   

Piotrek, ja kontaktowałem się z BOU, i przesłali mi takiego maila w którym wynika że przeprowadzali modernizacje infrastruktury.

Kod:
Heyah
W nawiązaniu do treści otrzymanej korespondencji informuję, iż ze względu na przeprowadzaną modernizację systemów informatycznych, usługa SMS została wyłączona na koncie Pańskiego numeru Heyah.

Chciałabym zaznaczyć, iż w dniu dzisiejszym (10-04-2007) na numerze 888881149 włączyłam przedmiotową usługę. Po dokonaniu zmian na koncie otrzyma Pan potwierdzenie w formie SMS’a, po którym proszę wyłączyć, a następnie włączyć telefon.

Jednocześnie nadmienię, iż sprawę przekazałam również do Działu Technicznego Heyah, aby uniknąć podobnej sytuacji w przyszłości. W momencie rozwiązania zgłoszenia otrzyma Pan powiadomienie w formie SMS’a.

Ponadto chciałabym Pana serdecznie przeprosić za zaistniałe niedogodności.
Pragnę dodać, iż jest nam niezmiernie przykro z powodu wystąpienia okoliczności, które zakłóciły naszą współpracę. Celem zatarcia niemiłych wrażeń związanych z zaistniałą sytuacją dodałam do aktualnego salda numeru 888881149 kwotę 5 PLN z VAT.
^
 
  Skype
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-04-10, 17:38   

wasiesto, no a ile Cię to więcej wyszło? :o zarobiłeś coś??
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Nela81 
Nowicjusz


Telefon: Moto W510
Operator: Era
Wiek: 34
Dołączyła: 08 Sie 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-08-11, 23:01   

Jak byłam jeszcze w Orange to gdy mi się kończyły np środki na karcie to miałam komunikat że nie ma takiego numeru jak gdzieś wysyłałam sms lub dzowniłam. W ogóle mieli ciekawe komunikaty. Tu przynajmniej nazywają rzecz po imieniu. Ale w Orange miałam kiepski zasięg i przeszłam do Heyah a że to też antenka Ery to mam zasięg wszędzie. :mrgreen:
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-08-12, 06:27   

Nela81 co Twój post wnosi do tematu? Macie temat o Erze i tam się wypowiadajcie a nie wciskacie wszedzie gdzie się tylko da ochy i achy na temat Ery.

Nela81 napisał/a:
Jak byłam jeszcze w Orange

Zalogowałaś się cztery dni temu, jako operatora masz Orange. To sie zdecyduj.

Nela81 napisał/a:
W ogóle mieli ciekawe komunikaty.

Czekam na przykłady.

A przy okazji wytłumacz dlaczego jeśli ktoś dzwoni do Ciebie z Ery można spotkać się z sytuacją, że połączenie zostaje przerwane i osoba która odbierała telefon słyszy, że prosze ponownie wybrać numer.

[ Dodano: 2008-08-12, 07:28 ]
A na marginesie nad postem jest takimi malutkimi cyferkami napisana data wysłania postu. Warto na nią czasem spojrzeć.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-08-12, 09:46   

Nela81 napisał/a:
to też antenka Ery to mam zasięg wszędzie. :mrgreen:
oczywiście zjechałas z telefonem kraj wzdłuż i wszerz...
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Nela81 
Nowicjusz


Telefon: Moto W510
Operator: Era
Wiek: 34
Dołączyła: 08 Sie 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-08-12, 15:00   Antenka Ery

Argument wzdłuż i wszerz -
Byłam na południu Polski (Śląsk) i miałam zasięg, byłam na Mazurach i też nie miałam problemu. Jeżdżę jako pilot na wycieczki i jeżdżę prawie wszędzie. Zdaję sobie oczywiście sprawę że prawie robi wielką różnicę. Ale wiele też zależy chyba od telefonu i wbudowanej antenki.

A w odpowiedzi na wcześniejsze pytanie:
Co mój mail wnosi?
No cóż dzielimy się spostrzeżeniami ponoc więc jeśli mam coś pozytywnego do napisania to piszę nawet jeśli inni nie.

Argument"przykłady" ciekawych komunikatów.
No rzeczywiście mają 2 na wszystko:"nie ma takiego numeru" lub "nie można wysłac wiadomości/wiadomośc w skrzynce do ponownego wysłania, patrz status". Obie się pojawiają na zmianę często. I teraz nie wiadomo w danym momencie o o co rzeczywiście chodzi.

Kwestia łączenia się z moją siecią z innej. Mo znajomi nie mieli problemu ale ja miałam żeby utrzymac rozmowę będą w ruchu.

Kwestia operatora Orange w profilu
Za parę dni mi się skończy i to się zmieni
A że umowa z Orange na dniach mi wygasa to w sumie mogę powiedziec że byłam. Bo wygadałam co miałam do wygadania i czekam na wygaśnięcie umowy.
A starter Heyah owszem kupiłam sobie z 2 tygodnie temu więc mogę stwierdzic że zaczynam "przygodę" czy jakkolwiek.

Mam nadzieję że rozwiałam wątpliwości.
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-08-13, 15:24   

Nela81 napisał/a:
No cóż dzielimy się spostrzeżeniami ponoc więc jeśli mam coś pozytywnego do napisania to piszę nawet jeśli inni nie.

Temat dotyczył sciśle awarii Heyah a nie komunikatów Orange. Macie jeden temat dotyczący Ery i tam ją wychwalajcie pod niebiosa.

Nela81 napisał/a:
ie można wysłac wiadomości/wiadomośc w skrzynce do ponownego wysłania, patrz status".

No zobacz. W Erze i Plusie tez możesz się na niego natknąć.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
Nela81 
Nowicjusz


Telefon: Moto W510
Operator: Era
Wiek: 34
Dołączyła: 08 Sie 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-08-14, 10:49   

Ok! Niechaj będzie chociaż Heyah to też Era ale dobra. :roll:
Po prostu dałam znac że nie tylko Heyah ma problemy z zasięgiem i to jest znany problem ale pójdę do innego tematu wylac swoje myśli. Ale przyznam, że tylko Ty broniłaś do końca swoje racji i muszę przyznac że lubię i cenię ludzi konsekwentnych.
A tak na marginesie wbrew pozorom nie jestem zwykłą prowokatorką kłótni bo sama takowych nie lubię.
Pozdrawiam! :wink:

[ Dodano: 2008-08-14, 11:51 ]
A co do ostatniego zdania to w Erze się nie natknęłam na taki komunikat.
Może w plusie by to się zdarzyło ale jeszcze nie sprawdzałam więc nie mówię hop.
^
 
     
mariusz9a 
VIP


Telefon: Omnia
Operator: Plus
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 193
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-08-14, 11:46   

Nela81 napisał/a:
A co do ostatniego zdania to w Erze się nie natknęłam na taki komunikat.
Może w plusie by to się zdarzyło ale jeszcze nie sprawdzałam więc nie mówię hop.

A ja sie natknąłem w Erze, w Plusie ostatnio jakoś przestało, ale kiedyś sie zdarzało, w Orange bardzo często :-/
_________________
http://www.plusforum.pl
^
 
     
mona 
Nowicjusz


Telefon: lg
Operator: Era
Pomogła: 1 raz
Wiek: 32
Dołączyła: 11 Lip 2008
Posty: 62
Wysłany: 2008-08-29, 16:37   

No tak, temat dość stary, ale problemy w Heyah podobno znowu ostatnio się pojawiły. Nie jest to problem z zasięgiem (bo nadajniki ery a problemy dotyczą tylko Heyah). Brak zasięgu, kłopoty z wysyłaniem smsów, wykonywaniem rozmów i aktywowaniem pakietów. Heyah tłumaczy to rekonfiguracją systemu.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów heyah mix paola19.19 Sieci Komórkowe 7 2011-10-11, 17:29
Brak nowych postów heyah Marcin K. Sieci Komórkowe 8 2011-12-15, 15:22
Brak nowych postów Problem z pakietem w heyah krolik08 Sprawy Techniczne 0 2012-02-09, 21:45
Brak nowych postów pakiet non stom w heyah szczunek Sieci Komórkowe 0 2012-03-29, 18:12
Brak nowych postów Nokia N95 8GB padła po podłączeniu bo... Mankovich BB5 0 2012-10-12, 15:29