PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > MIX w playu, ile kosztuje na miesiac?


MIX w playu, ile kosztuje na miesiac?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Telekomunikacja:... » Sieci Komórkowe » Oferta prepaid i mix » MIX w playu, ile kosztuje na miesiac?
Przesunięty przez: wasiesto
2009-10-17, 01:13
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
nesto15
Nowicjusz


Telefon: se p800
Operator: Orange
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-09-29, 22:16   MIX w playu, ile kosztuje na miesiac?

Witam!!!
Mam dwa pytania odnośnie sieci PLAY:
1.Planuje wziąsc SE k800i w mixie w playu,w taryfie megamix płaci sie tam 10zł i wydluza to aktywnosc konta o 10 dni.I moje pytanie jest takie czy moge doladowywac 10 zł raz na miesiąc czy musze miec ciągle aktywne konto i doladowywac 3 razy w miesiącu czyli 30 zł co miesiąc.
2.Czy dostane telefon w playu w mixie na Legitymację Studencką??
Proszę o szybkie odpowiedzi :)
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2008-09-30, 14:42, w całości zmieniany 2 razy  
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 29
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-09-30, 08:36   

Cytat:
2.Czy dostane telefon w playu w mixie na Legitymację Studencką??
Trzeba mieć dowód osobisty lub paszport. Legitka nie jest urzedowym papierem
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
nesto15
Nowicjusz


Telefon: se p800
Operator: Orange
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-09-30, 11:18   

ale czy zamiast zaswiadczenia o zarobkach mode miec legitymacje studencką
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-10-01, 08:10   

nesto15 zauwazylam, ze to zalezy od salonu. Ja bralam na dowod i legitke studencka. (polskie litery mi strajkuja dzisiaj)
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
Kruchy 
Nowicjusz


Telefon: SE k800i
Operator: Orange
Dołączył: 16 Gru 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-12-16, 18:58   

Ja bym się zastanowił czy wogóle wybrać tego operatora...
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-12-16, 20:53   

Kruchy dlaczego?
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-12-16, 21:30   

nesto15 napisał/a:
Planuje wziąsc SE k800i w mixie w playu

Czy to się opłaca brać go w mixie :?:
Z tego co mówił kumpel ma play mixa i ciągle musi mieć aktywne konto.
^
 
  Skype
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: RM-505
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 27
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1418
Wysłany: 2008-12-17, 10:04   

GSMservice, a w którym mixie nie musisz mieć aktywnego konta?
^
 
  Skype
     
mariusz9a 
VIP


Telefon: Omnia
Operator: Plus
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 193
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-12-17, 16:00   

wasiesto napisał/a:
GSMservice, a w którym mixie nie musisz mieć aktywnego konta?

Teoretycznie w MixPlusie można mieć nieaktywne konto przez 30 dni. Po tym okresie zostajemy obciążeni karą umowną.
_________________
http://www.plusforum.pl
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-12-17, 17:38   

wasiesto, Tak wiem. Tylko na pytanie nesto15, odpowiedziałem :wink:
^
 
  Skype
     
Kruchy 
Nowicjusz


Telefon: SE k800i
Operator: Orange
Dołączył: 16 Gru 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-12-18, 11:28   

sundance_kid napisał/a:
Kruchy dlaczego?


bo nie jest taki tani jak gada w reklamach... Ja się zawiodłem...Na szczęście to była nie umowa a tel na karte...Równolegle miałem Orange...i przy nim zostałem...
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 25
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-12-22, 13:21   

Kruchy napisał/a:
bo nie jest taki tani jak gada w reklamach...

Nigdy wszystkiego nie mówią w reklamach :neutral: zawsze coś ukrywają i potem już jest za późno jak już podpiszemy.
^
 
  Skype
     
avis 
Nowicjusz


Telefon: nokia lumia 735
Operator: Plus
Dołączyła: 04 Sty 2015
Posty: 5
Wysłany: 2015-01-04, 00:42   

Nnie wiem czy dostaniesz na legitymację, ale myślę że tak. A nie masz dowodu osobistego? Z tego co wiem, to nie możesz doładować np 3 razy po 10 zł tylko musisz raz za 30. Przynajmniej kiedys tak było na pewno
_________________
aspektreklama.pl
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Ile kosztuje nowy Samsung D 800 albo ... kotul Samsung 1 2006-02-15, 23:08
Brak nowych postów Ile kosztuje w granie polskiego menu ... Marianek_79 Samsung 3 2006-12-11, 21:26
Brak nowych postów Ile kosztuje i gdzie kupić line bunge... wntl PasjaPUB 0 2007-05-13, 23:16
Brak nowych postów Ile kosztuje ściągnięcie simlocka z 3... sisu21 DCT-4 2 2008-06-07, 12:44