PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [LG KG220] nie włacza się... co jest ?


[LG KG220] nie włacza się... co jest ?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » LG » [LG KG220] nie włacza się... co jest ?
Przesunięty przez: wasiesto
2009-10-17, 01:58
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2008-01-26, 20:50   [LG KG220] nie włacza się... co jest ?

Jak w temacie... dostałem kg220 - nie właczający się. Koleś twierdził że chciał zrobić sobie ładowarkę. Taki z niego inteligent że robiąc ją miał włączoną do sieci i podłączoną pod telefon. Prawdopodobnie zwarcie zrobił... tak więc co mogło się stać słuchawce, skoro nie żyje ? ;D

Mam teraz sporo czasu - ferie - a co za tym idzie mogę się w to pobawić ;)
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 39
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-01-26, 20:54   

bubek3, jak robił przeróbkę z angielskiej tak jak ja kiedyś na zdjęciach widziałem to może być po telefonie :( Jak zamienił polaryzację to jescze jakaś szansa jest, ale jak uciął wtyczkę angielską (w której jest wszystko) i podpiął europejską to niestety kaplica ... (230 V)
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2008-01-26, 20:58   

xury, nie, nie... ;) ładowarka z polskim standardem... ;) coś tam mu nie łączyło, i zaczął grzebać :\
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2008-01-29, 23:42   

potrzebny mi service manual do tego telefonu... ktoś może jest w posiadaniu ?
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-01-30, 09:11   

a moza baterie by tka ozywic bo sie wyladowala?
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2008-01-30, 17:09   

kowalkarol1 napisał/a:
a moza baterie by tka ozywic bo sie wyladowala?
nie, nie ;) to nie bateria :) już sprawdziłem :)
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: