PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z softem do LG l5 E610


Problem z softem do LG l5 E610

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » LG » Problem z softem do LG l5 E610
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Linksiq 
Nowicjusz


Telefon: Galaxy SIII
Operator: Play
Dołączył: 02 Lip 2015
Posty: 1
Wysłany: 2015-07-02, 10:54   Problem z softem do LG l5 E610

Witam wszystkich. Mam problem z LG l5, mianowicie telefon dość mocno zamulał po ok 2 latach użytkowania, miał wiele niepotrzebnych aplikacji zainstalowanych, więc osoba go użytkująca dała reset ustawień fabrycznych. Wszystko byłoby ok, gdyby ten reset pomógł, a on zmienił tylko date i usunął aplikacje. SMS, mms, tapeta itp pozostały bez zmian, jedynie data ustawiona na 6.06.2013 i nadal wolno chodzi. W tym stanie telefon dotarł do mnie, więc zrobiłem mu reset power + vol- & home, pojawił się ludzik, pokręcił ok 5sek po czym nadal są sms, mms w pamięci itp. Stwierdziłem że nie sie co z nim bawić , tylko nowy soft, przy okazji usunie wiele dodatków z Playa. Soft był V10C andek 4.0.3, ściągnąłem V20B ( i kilka innych jeszcze ) wgrałem kdz, niby wszystko wyglądało normalnie, wgrywanie przebiegło tak jak powinno, telefon wszedł w tryb z napisem, download..... do not disconnet cable .... po ok 10min uruchamia sie ponowinie, jednak soft nadal jest V10C sms na miejscu, mms na miejscu, najlepsze jest to że data jest 6.6.2013 a ostatni wysłany sms jest z 20.06.2015 ... Próbowałem na kilka sposobów, również na wyłączonym terlefonie w trybie emergency nadal to samo. Próbowałem też programem oryginalnym do LG który w trkacie pobierał sobie soft, wgrał wszystko wyskoczyło ok ok , po ponownym odczytaniu phone info ukazał sie soft V10C a program znów wyświetlił że jest nowa aktualizacja i tak w kółko. Czy ktoś ma jakiś pomysł ?
^
 
     
AdSense


analek 
Nowicjusz


Telefon: LG G3
Operator: Orange
Dołączył: 03 Lis 2015
Posty: 1
Wysłany: 2015-11-03, 14:55   

a wgrywałeś starszą wersje softa ?
^
 
     
pawel34 
Nowicjusz


Telefon: galaxy s5
Operator: Heyah
Dołączył: 04 Lis 2015
Posty: 1
Wysłany: 2015-11-04, 22:51   

kolega wyżej dobrze radzi
_________________
http://serwisinformacyjny.co.pl/
^
 
     
niemge35 
Nowicjusz


Telefon: lg l90
Operator: Plus
Dołączył: 18 Lis 2015
Posty: 1
Wysłany: 2015-11-18, 23:06   

idź do serwisu jeśli sam sobie nie radzisz ziomek
_________________
jazdy doszkalające Warszawa
^
 
     
robsonw 
Nowicjusz


Telefon: LG G2
Operator: Play
Wiek: 28
Dołączył: 10 Lut 2016
Posty: 1
Skąd: Łódź
Wysłany: 2016-02-10, 10:55   

Może spróbuj postawić Cyanogena? On zżera mniej zasobów, poza tym ma sporo opcji personalizacji, więc może Ci się przydać.
_________________
wiązary dachowe
^
 
     
Uddie 
Nowicjusz


Telefon: g500
Operator: Plus
Wiek: 18
Dołączył: 04 Kwi 2016
Posty: 2
Wysłany: 2016-04-21, 13:26   

ja tam sie wole nie bawić z tym oprogramowaniem, zawsze coś popierze i nie wychodzi i zostaje z tel. bez systemu, lepiej dac komus kto sie zna :)
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: