PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 1200, jak zdjąc simlocka?


1200, jak zdjąc simlocka?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 1200, jak zdjąc simlocka?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
michalpodkanski 
Nowicjusz


Telefon: ngage,3110
Operator: Heyah
Wiek: 35
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 4
Skąd: S-czew
  Wysłany: 2008-01-03, 12:31   1200, jak zdjąc simlocka?

jak w temacie!
nie znalazłem zadnego kalkulatora który by miał w opisie tą nokie!
simlock na siec o2 UK!
bardzo prosze o pomoc!
_________________
:-)
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-01-03, 14:11   

kodem nie sciagniesz, JAF w najnowszej wersji
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
michalpodkanski 
Nowicjusz


Telefon: ngage,3110
Operator: Heyah
Wiek: 35
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 4
Skąd: S-czew
Wysłany: 2008-01-03, 15:53   

nie bardzo kumam....

mam (same) 2 telefony 1110i i 1200 z simlockami na UK sieć!!!

czy uda mi się zdjąc z nich simlocka np kodem, alebo w jakis inny sposób bu zaoszczedzic sobie wizyty w komisie?

i czy w ogóle jest problem ze zdjeciem simlocka z tych modeli?

pozdr
_________________
:-)
^
 
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2008-01-03, 16:20   

michalpodkanski napisał/a:
czy uda mi się zdjąc z nich simlocka np kodem, alebo w jakis inny sposób bu zaoszczedzic sobie wizyty w komisie?


nie zaoszczędzisz ...
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-01-03, 20:56   

michalpodkanski, czego nie kumasz? przeciez napisalem wyraznie ze kodem nie sciagniesz
sciagniesz najnowsza wersja JAFa (box serwisowy, koszt 500zl) i moze jeszcze jakims innym boxem jesli wyszedl do niego update
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2008-01-04, 10:10   

Domi, jak sie bardzo uprze to sobie załatwi kod w cenie... 30-40 funtów :) tylko czy warto... ehh
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: