PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > [17.06.2006] Problem z nokia 6230


[17.06.2006] Problem z nokia 6230

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [17.06.2006] Problem z nokia 6230
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
THOMAS666 
Nowicjusz



Telefon: Nokia
Wiek: 32
Dołączył: 09 Mar 2006
Posty: 31
Skąd: Kraków
  Wysłany: 2006-06-17, 21:41   [17.06.2006] Problem z nokia 6230

Witam wszystkich.. Niedawno zakupiłem NOKIE 6230 ale ten telefon jest z USA.. Ja mieszkam na wsi i nie mam zasięgu.. W mieście hula bez żadnych zarzutów.. Nie da sie z tym cos zrobić ?? 3 km ode mnie i telefon już ma zasięg.. Pomożecie ??
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-17, 22:09   

ten telefon chodzi na 850/1800/1900
u nas pokrywa sie tylko z 1800 wiec tu gdzie sa nadajniki 1800 bedzie chodzil, tu gdzie 900 (przewaznie poza wiekszymi miastami) niestety nie :/
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-06-18, 00:09   

przerzucic sie na IDEA/ ORANGE znaczy sie one maja chbya tylko nadajniki 1800 Mhz...
innego wyjscia nie widze, chyba ze tel sprzedac
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-18, 10:36   

logos2000, z tego co widze THOMAS666 ma Orange...
a co do nadajnikow to wcale nie! patrz tu: http://malopolska.btsearch.org/orange_mapki.php
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
THOMAS666 
Nowicjusz



Telefon: Nokia
Wiek: 32
Dołączył: 09 Mar 2006
Posty: 31
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-19, 16:53   

Mam idee ale własnie nie mam zasiegu u siebie.. Fakt że tu gdzie mieszkam jest dolina ale rusze sie z domu kawałek i juz łapie zasięg..
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-06-19, 19:46   

hmm to niezle zacofny w temacie jestem :/
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
leonar 
Starszy Użytkownik
Only Blue



Telefon: 6630
Operator: Orange
Pomógł: 4 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Lut 2005
Posty: 234
Skąd: Ruda Śląska
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-06-22, 20:27   

Może masz jakiś nieznane zakłucenia pochądzące z wnętrza ziemi? :P moim zdaniem to poprostu nie masz blisko domu żadnego nadajnika ja tak mialem w Ustroniu na działce i przez 2 lata nic zasięgu
_________________
Halemba Member
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52