PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3100 - ??????????????? i off po 30 sek


3100 - ??????????????? i off po 30 sek

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 3100 - ??????????????? i off po 30 sek
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-19, 00:15   3100 - ??????????????? i off po 30 sek

3100 z ?????? zamiast imei i wylacza sie po 30 sek. imei da sie naprawic wiadomym sposobem, fon sie wlacza normalnie ale mimo wszystko off po 30 sek?
uem do wymiany czy jest jakis inny sposob...? czy przekladka uema wchodzi w gre? chociazby razem z flashem...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-07-19, 00:30   

Domi, a bez karty dziala dluzej niz te 30 sekund pewnie prawda??
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-19, 01:29   

logos2000, zadna roznica czy z karta czy bez
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-07-19, 09:31   

Domi, tez mialem takie cos z 3510i :)
i to niestety bedzie uem... proboj go podgrzac a jak to nic nie da to wymiana ...
Ale z tego co mi sie wydaje w uem są numerki z flasha i procka :/ CHYBA
bo jak tylko z flasha to mozna by przelozyc ale pewny nie jestem
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-19, 10:28   

m_arti21, ze uszkodzony UEM to wiem niestety... chodzi mi teraz glownie o te przekladke - na 100% numerki sa te co we flashu... ale z prockiem to chyba nie ma nic wspolnego, ktos moze potwierdzic?
p.s. jesli masz sprawny UEM i zmienisz flasha na jakiegos z innymi numerkami to efekt jest podobny (tzn off) bo probowalem przerobic 3595 na 3510i i po zmianie flasha tak sie dzialo
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-07-19, 15:14   

Domi napisał/a:
jesli masz sprawny UEM i zmienisz flasha na jakiegos z innymi numerkami to efekt jest podobny


No tak tak :)
bo jak sie fon odpala to sprawdza numery z uema czy sie zgadzaja z numerami podzespolow innych ale kurcze jakich ;) flash napewno, moze proc a moze i inne... :/
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
superbeny666 
Wie co mówi
MZ 150 rulezz:)


Telefon: 6310i
Operator: Plus
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 260
Wysłany: 2006-07-19, 22:06   

Domi, m_arti21, na elektrodzie albo na techu czytalem ze wystarczy tylko UEM i flash i powinno chodzic
_________________
Siema Gość :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów SPV 3100 - chyba taśma, ale dziwny objaw gawior Inni Producenci 1 2010-03-22, 14:16
Brak nowych postów usuwanie simlocka z nokii 3100 jacho48 Simlock 8 2011-02-27, 22:48
Brak nowych postów Nokia 3100 nomercy94 DCT-4 5 2011-03-12, 15:17
Brak nowych postów Nokia 3100 uwalona przy flashu chelseatb Nokia 1 2012-06-26, 15:41
Brak nowych postów [Kupię] Płyta główna do Nokii 3100 / ... Andrzej82 Bazar 1 2012-07-08, 08:13