PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3200 i jadugadu


3200 i jadugadu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 3200 i jadugadu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kuka 
Nowicjusz


Telefon: 3200
Dołączył: 27 Lip 2005
Posty: 4
Skąd: biala
Wysłany: 2005-07-28, 17:41   3200 i jadugadu

Czy w noki 3200 dziala jadugadu lub jakis inny komunikator?? Jezeli tak to co trzeba ustawic aby dzialalo??
^
 
     
AdSense


Czepek 
Starszy Użytkownik
POP



Telefon: Nokia6230i
Operator: Orange
Pomógł: 2 razy
Wiek: 29
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 163
Skąd: Chełm
Wysłany: 2005-07-29, 15:13   

spróbuj ale nie jestem pewien.

np. papla instant powinna działac spróbuj:

http://komunikator.papla....nstant_mob.html

uzywa protkołów gadugadu wiec :)
^
 
 
     
kuka 
Nowicjusz


Telefon: 3200
Dołączył: 27 Lip 2005
Posty: 4
Skąd: biala
Wysłany: 2005-07-29, 19:01   

a jak w tej papli pobrac liste kontaktow z gg, czy da sie wogule??
^
 
     
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 73
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2006-06-03, 11:11   

Dublet
http://forum.pasjagsm.pl/...hlight=jadugadu
_________________
Carpe diem, quam minimum credula postero.
http://www.garnek.pl/bonzaj/archiwum
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-06-03, 12:29   

jedyny wlasciwy klient gg na j2m to WapGG papla ma wlasna liste kontaktow i przy azdym uruchmieniu jest ona sciagana przy kazdym wlaczeniu
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 3200 -->> zawiecha i nie da się... Hooligan7 DCT-4 0 2007-08-27, 13:24
Brak nowych postów 3200 -->> zawiecha i nie da się... Hooligan7 DCT-4 3 2007-08-27, 13:25
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Nokia 3200 simlock adriano2121 DCT-4 3 2007-11-13, 21:15
Brak nowych postów 3200 wyłącza sie przy wpisywaniu pinu qwer DCT-4 9 2008-04-07, 18:39
Brak nowych postów Jak zmodyfikować nokię 3200 karolik8 [DCT4] Modyfikacje HW i SW 7 2008-09-15, 18:45