PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3200 wyłącza sie przy wpisywaniu pinu


3200 wyłącza sie przy wpisywaniu pinu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 3200 wyłącza sie przy wpisywaniu pinu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
qwer 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Operator: Era
Wiek: 24
Dołączył: 11 Gru 2007
Posty: 42
Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2008-04-07, 18:39   3200 wyłącza sie przy wpisywaniu pinu

Tak jak w temacie , właściciel ma w Orange lub plusie i jak wpisze pin to mu się wyłącza, ja wkładam Era i nie wyłącza się .. ?
^
 
 
     
AdSense


GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-04-07, 18:44   

qwer, Prawdopodobnie padł soft. Wgraj nowy i wtedy zobacz co się będzie działo.
^
 
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-04-07, 19:28   

qwer, utnij zasilanie PA i zobacz co sie stanie, jak przestanie sie wylaczac, to wiesz, ze 99% padla koncowa.

Znikoma szansa, ze to soft
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-04-07, 19:39   

EMEK napisał/a:
Znikoma szansa, ze to soft

No tak , ale wgrać nowy soft nie zaszkodzi to kilka minut roboty :razz:
A jak nie zadziała to wtedy można się dobierać do hardware..
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-04-07, 21:25   

GSMservice ale to nie jest probleem z softem bo co ma piernik do wiatraka? przeciez na erze sie wlacza.EMEK a era i plus nie nawija na tej samej czestotliwosci?:>
Ja stawiam na PA lub UEM badz jeszcze gdzies cos uszkodzone na drodze sim..
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-04-07, 22:53   

z czestotliwosciami roznie juz jest... ale bardzo prawdopodobne ze Era 900, Orange i Plus 1800
tez stawiam na PA wiec radze to sprawdzic w pierwszej kolejnosci
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-04-08, 15:18   

Domi mi sie wydaje ze plus i era wlasnie na 900, a idea(orange) na 1800 i raczej na pewno:)
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2008-04-08, 15:51   

kowalkarol1, to zależy od wielkości aglomeracji - miasto/wieś ..
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-04-08, 16:08   

Teraz już montuje się takie stacje bazowe, ze nie mozna zakladac, ze ta siec ma 900, a ta 1800, wszystko jest kwestia lokalizacji.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-04-08, 19:12   

kowalkarol1 napisał/a:
mi sie wydaje ze plus i era wlasnie na 900, a idea(orange) na 1800 i raczej na pewno:)

napisalem ze ROZNIE jest, ale jest taka mozliwosc (np u mnie w Krk w niektorych miejscach tak jest)
pare lat temu bylo mniej wiecej jasne co i gdzie... teraz wszystkie sieci staraja sie pokryc (przynajmniej duze miasta) obydwoma pasmami
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów spv i problem przy zdejmowaniu simlock'a Masakra Inni Producenci 0 2011-07-04, 23:58
Brak nowych postów nokia 5510 wyłącza się Nataniel DCT-3 3 2011-07-25, 18:55
Brak nowych postów Nokia X2, włącza się i za chwile wyłącza Karu HW 4 2012-02-15, 20:23
Brak nowych postów Nokia 3100 uwalona przy flashu chelseatb Nokia 1 2012-06-26, 15:41
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 19:58