PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 3650 z kartą 1Gb - wiesza się i wolno ładuje =/


3650 z kartą 1Gb - wiesza się i wolno ładuje =/

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 3650 z kartą 1Gb - wiesza się i wolno ładuje =/
Przesunięty przez: bubek3
2006-06-06, 22:52
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Mu7an7 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3650
Operator: Plus
Dołączył: 19 Kwi 2006
Posty: 2
  Wysłany: 2006-05-20, 19:43   3650 z kartą 1Gb - wiesza się i wolno ładuje =/

Tak jak w temacie, proszę o pomoc, bo kupiłem sobie kartę i nie chciałbym, żeby tyle kasy poszło w błoto. Nie jestem pewien, ale chyba to wina softa =/. Z gory dziekuje za pomoc.[/fade]
^
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-05-21, 00:19   

duzo folderow i plikow masz na karcie? Bo im wiecej masz tym telefon moze dluzej czytac. Zrobiles format karty w telefonie zaraz po zakupie? U mnie pomoglo to przy zamulaniu i zrywaniu polaczenia z karta.
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2006-05-21, 09:16   

Mu7an7, to jest wina starego oprogramowania.
^
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-05-21, 13:13   

Ja tak miałem w n-gage muliło jak diabli telefon sie wieszał i nie chciał sie ładować. Pomogła wymiana karty :)
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Mu7an7 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3650
Operator: Plus
Dołączył: 19 Kwi 2006
Posty: 2
Wysłany: 2006-05-21, 15:49   

A skąd mógłbym pobrać nowego softa? =/ I mam pytanko odnośnie wgrywania programów, bo mam pierwszy raz koma na symbianie i nei wiem jak to się robi, mam wysłać program na koma i tam jakoś rozpakowac, czy jakoś inaczej? Nie używam Pc Suite bo mi (nie wiem dlaczego) irdy nie wykrywa (zresztą tak jak OPM na Symbiana... =/). Teraz żeby wgrać mp3 będę pozyczał od kumpla czytnik kart, tylko nie mam programu na ich odtwarzanie =/.
^
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-05-21, 19:09   

ultra mp3 - na series 60 chodzi, wiec bedziesz mial odtwarzanie mp3. A jak chcesz zainstalowac programy? Jak masz plik *.sis to wrzucasz go bezposrednio na karte, wchodzisz w telefonie do managera i bedzie tam info o tym programie - wybierasz opcje/instaluj i po chwili masz juz go na komorce. Zadnej filozofii nie ma.
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
przemeksik 
Użytkownik



Telefon: Nokia 6630
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 124
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2006-05-22, 14:49   

jest filozofia :P bo musi wlaczyc opcje pokazywania ukrytych folderow i instalacje wrzucac do folderu nokia // installs
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: