PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6230i Brak Zasięgu


6230i Brak Zasięgu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 6230i Brak Zasięgu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 27
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-25, 17:32   6230i Brak Zasięgu

moja nokia 6230i nie ma zasięgu da się to jakoś naprawić??

[ Komentarz dodany przez: EMEK: 2008-01-27, 12:42 ]
Wyłącz Caps Locka jak piszesz.
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2008-01-27, 12:42, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
  Skype
     
AdSense


KamilGSM 
Użytkownik
...GSM...



Telefon: Nokie
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 24
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 121
Skąd: Online
Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2008-01-25, 18:25   

a na ręcznym znajduję ? Prubowałeś Fleshowac ? moze to byc wina Pa,Diplexera,mjolnere różnie, wymień PA,jak nie pomoze diplexer wygrzej mjolnere i zobaczysz co się bedzie działo...
_________________
Smart Clip+Scard,Setool,Mt box+aktywacja BB5,Raskla+mikroskop BB5,Ns pro,UFS,Cruiser, NA TAKIM SPRZECIE PRACUJE ,ZAPRASZAM !
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 27
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-25, 18:32   

KamilGSM, na ręcznym też nie znajduje fkashować też nie idzie.
^
 
  Skype
     
KamilGSM 
Użytkownik
...GSM...



Telefon: Nokie
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 24
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 121
Skąd: Online
Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2008-01-25, 18:35   

GSMservicenie mozesz sfleszhowac tel ? a komunikuje Ci się z Boxem ?
_________________
Smart Clip+Scard,Setool,Mt box+aktywacja BB5,Raskla+mikroskop BB5,Ns pro,UFS,Cruiser, NA TAKIM SPRZECIE PRACUJE ,ZAPRASZAM !
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 27
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-25, 19:30   

nie brak reakcji nic
^
 
  Skype
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-25, 19:31   

GSMservice, wygrzej płytkę. była zalana?? a kablel na 100% sprawny??
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 27
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-25, 19:38   

Uczeń, tak kabel na 100% sprawny mam nawet dwa i na żadnym nic :neutral: a jak pytałem w serwisie ile za naprawę to powiedzieli że już po fonie...
^
 
  Skype
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2008-01-26, 19:39   

Cytat:
wygrzej mjolnere
w tym fonie nie ma mjolnera ;p
Cytat:
fkashować też nie idzie.
to nie masz sygnalu czy nie mozesz flashowac - zdecyduj sie ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 27
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-01-27, 12:31   

tranceman, ani tego ani tego nie idzie a teraz fon sie nawet na włącza :sad:
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów bialy ekran i brak reakcji konstantin Sony Ericsson 2 2012-01-26, 19:40
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 17:07
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55
Brak nowych postów sim lock nokia 6230i sidorek191 Simlock 0 2013-04-14, 08:39