PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6230i netmonitor


6230i netmonitor

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 6230i netmonitor
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wms32 
Nowicjusz


Telefon: 6230i-6600
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 45
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 8
Wysłany: 2006-02-20, 14:04   6230i netmonitor

Witam.Czy jest może netmonitor na 6230i?Jeżeli tak to prosze o jakiś link.Pozdrawiam
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-20, 14:36   

Do tego modelu jeszcze nie. Chyba, że cos się zmienilo. Więcej o netmonitorze w DCT4 w temacie poniżej
http://forum.pasjagsm.pl/tematy14/6672.htm
^
 
     
wms32 
Nowicjusz


Telefon: 6230i-6600
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 45
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 8
Wysłany: 2006-02-20, 15:00   

Ale na tym forum http://forum.gsmhosting.c...ad.php?t=250818 niektórzy twierdzą że działa i że sie jednak da.
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-20, 15:05   

No więc jest już. Ostatno rzadko tam zaglądałem. Pozostaje ściągnąć i wgrać do telefonu.
^
 
     
wms32 
Nowicjusz


Telefon: 6230i-6600
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 45
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 8
Wysłany: 2006-02-21, 12:38   

Jasne tylko wgrać tylko nie bardzo wiem jak to zrobić.Może byś mnie uświadomił jakim sprzętem i jak to wgrać bo nigdy nie robiłem takich rzeczy i nie bardzo wiem co z czym.Pozatym tam jest napisane że soft 3.50 a ja w swoim fonie mam 3.30.
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-21, 13:50   

No więc od tego trzeba było zacząć. Zmiana softu w nokiach DCT4 tylko za pomocą tzw. boxów.
Więcej info o flashowaniu DCT4 poniżej. Na przyszłość radzę użyć opcji "szukaj"
http://forum.pasjagsm.pl/tematy14/7860.htm
^
 
     
wms32 
Nowicjusz


Telefon: 6230i-6600
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Wiek: 45
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 8
Wysłany: 2006-02-22, 18:30   

A czy jest ktoś w zachodniopomorskim kto by mi to zrobił???
^
 
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-02-23, 23:48   

wms32, w serwisie za drobną opłatą na pewno ;]
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 6230i - Brak zasięgu Reich DCT-4 12 2009-09-06, 16:49
Brak nowych postów Zdjęcie simlocka z noki 6230i xury Simlock 11 2009-09-06, 20:42
Brak nowych postów Czy w 6230i możliwe jest zablokowanie... adil DCT-4 0 2011-03-20, 17:09
Brak nowych postów Simlock nokia 6230i superpio Nokia 6 2011-10-13, 14:02
Brak nowych postów sim lock nokia 6230i sidorek191 Simlock 0 2013-04-14, 08:39