PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6310 nie działa po upadku.


6310 nie działa po upadku.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 6310 nie działa po upadku.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2008-02-24, 11:44   6310 nie działa po upadku.

witam, mam taki problam(bardziej mój tata go ma :mrgreen: )ma on telefon marki nokia 6310 i pewnego razu wyciągał on telefon z krtki i tak niefortunnie go wyciągnął że telefon podleciał do góry i spadł na beton(wysokość około 2,2m) po czym tel się wyłączył. Teraz telefon działa jedynie jeśli się go mocno zciśnie(tzn. przednią i tylną obudowę) co to może być??

[ Komentarz dodany przez: EMEK: 2008-02-24, 11:46 ]
Temat powinien odzwierciedlać istotę problemu. tak aby inni mogli szybko go znaleźć.
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2008-02-24, 12:03, w całości zmieniany 2 razy  
^
 
 
     
AdSense


GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-02-24, 11:47   

Możliwe że układy mają zimne luty.
Lub inne uszkodzenia płyty głównej.
^
 
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-02-24, 11:49   

adammmos, W tym modelu zwykle po upadku padaja uklady klejone... Wiec mozna wygrzac co sie da, ale 70% ze juz nie naprawisz.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2008-02-24, 11:59   

czyli zgon?? :shock: czy może jeszcz da się coś zrobić??
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-02-24, 12:18   

a moze jak scisnie sie wlacza to styki?:>
^
 
     
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2008-02-24, 12:32   

tzn?? styki ale gdzie??
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-02-24, 12:43   

adammmos, styki od baterii, trudno nie znalesc
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: