PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6310 Slaby zasieg


6310 Slaby zasieg

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 6310 Slaby zasieg
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-02-23, 16:14   6310 Slaby zasieg

CO robic? 6310, slaby zasieg 2-4 kreski to max. Na innych 14 telefonach u mni w domu full na erze. Grzanie nie pomoglo. Bez ywmiany PA/switcha da rade cos z tym jeszce zrobic?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-02-24, 11:22   

MasterJapko, zmostkuj/wymien konektor antenowy... mialem taka 6210 - okazalo sie ze w konektorze byl syf i jego rezystancja bylo kilkaset omow...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-02-24, 19:41   

chodzi o to?


http://hw.pasjagsm.pl/ind...twork%20way.jpg
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-02-24, 23:01   

MasterJapko, wystrczy ze polaczysz kawalkiem drucika te 2 nozkie tego przekreslonego konektora
oczywiscie nie mowie ze to 100% jego wina ale jest to dosc czeste
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-02-26, 01:37   

Nie dziala
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów N73 zasieg dziwny problem marcino11 BB5 0 2009-12-18, 18:35
Brak nowych postów Nokia 5310 gubi zasieg gdy chce sie z... blady3005 BB5 9 2009-12-30, 07:19
Brak nowych postów nokia 6210n gubi zasieg ale... sundance_kid HW 5 2010-01-16, 10:20
Brak nowych postów slaby zasieg w htc diamond dami3n Inni Producenci 2 2010-02-18, 18:39
Brak nowych postów [3330] gubi zasieg gdy bateria osłab... LuzaQ DCT-3 0 2010-09-04, 12:35