PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6310i nie działa klawisz 4 Help!!!


6310i nie działa klawisz 4 Help!!!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 6310i nie działa klawisz 4 Help!!!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Kiku
Nowicjusz


Telefon: siemens
Operator: Cingular
Dołączył: 16 Gru 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-12-16, 01:28   6310i nie działa klawisz 4 Help!!!

Witam , mam nokie ww lecz nie dziala klawisz 4 no i oczywiscie jak go wcisne to jest reset , chcialbym sie dowidziec czy da rade takie cos naprawic co sie dzieje i czy w warunkach domowych dam rade to zrobic a jezeli nie to ile wynosilaby naprawa takiej rzeczy > Bardzo prosze o pomoc Pozdrawiam!
^
 
     
AdSense


KamilGSM 
Użytkownik
...GSM...



Telefon: Nokie
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 23
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 121
Skąd: Online
Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2007-12-16, 09:54   

albo membranka to srebrne jak rozbierzesz tel,albo gdzies zwarcie...
_________________
Smart Clip+Scard,Setool,Mt box+aktywacja BB5,Raskla+mikroskop BB5,Ns pro,UFS,Cruiser, NA TAKIM SPRZECIE PRACUJE ,ZAPRASZAM !
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-12-16, 11:39   

kamilgsm jak by memranka nie laczyla raczej resetu by nie bylo..... UPP?:>
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-12-16, 12:42   

kowalkarol1, masz racje, tel w sumie do niczego, bo niewielu ludzi podejmuje sie wymiany tego scalaka <klejony>.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Kiku
Nowicjusz


Telefon: siemens
Operator: Cingular
Dołączył: 16 Gru 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-12-16, 14:02   

Mam rozumiec ze sie nik za to nie zabierze i telefon tylko na czesci ?? :roll:
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-12-16, 14:03   

Kiku, słyszałem że serwisy biorą za to 100-150zł .. To pomyśl czy ci sie to opłaca ..
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-12-16, 14:14   

poza tym nie ma 100% pewnosci ze to proc, moze byc tez wina plyty
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Kiku
Nowicjusz


Telefon: siemens
Operator: Cingular
Dołączył: 16 Gru 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-12-16, 14:17   

Dzieki Panowie , wlasnie o konkrety mi chodzilo, a kto by pomyslal ze tylko jeden klawisz nie dziala :mrgreen:
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: