PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6310i - problem z klawiszami


6310i - problem z klawiszami

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 6310i - problem z klawiszami
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 512
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-06-12, 11:34   6310i - problem z klawiszami

dostalem ostatnio od kumpla nokie 6310i. wszystko pieknie, ladnie dziala ale jest jeden problem - nie dzialaja klawisze: prawy Navi, *, 0, # i volume_down. rozebralem telefon i zobaczylem, ze plytka jest w dwoch miejscach czyms zabrudzona (patrz zdjecia).
kumpel mowi, ze jak przemyl spirytusem miejsce zaznaczone cyfra 2, to przez jakis czas wszystko dzialalo dobrze...
wykapalem go i wygrzalem, ale nic sie nie zmylo i ciagle to samo :( to czym jest zabrudzone jest dosyc twarde. jak zaschniety klej lub cos podobnego. na zdjeciu tego zbyt dobrze nie widac, ale miejsce 1 jest zabrudzone czyms czarnym.
acha, jak ciagle naciskalem na przemian * i # to udalo mi sie na chwile go "odblokowac" i wszystkie klawisze dzialaly normalnie... ale pozniej znowu padlo...
ma ktos jakas rade?
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-12, 11:55   

sander18, to czarne to jest klej na ktorym uklady sa klejone! 6310i ma zawsze klejonego proca i uema. nie wolno ich grzac bo zabijesz fona!

[ Dodano: 2006-06-12, 13:00 ]
nad UPP (nad cyfra 2) jest taki maly ukladzik - filtr klawiatury. musisz jego wygrzac bo bedzie to najprawdopodobniej jego wina... jesli nie on to tylko proc zostaje a wtedy lipa :/
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 512
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-06-12, 12:38   

wygrzalem ten ukladzik i dalej to samo... chyba jutro telefon idzie do serwisu... :/
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52