PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6310i Zasieg


6310i Zasieg

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 6310i Zasieg
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
krzak9
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6610
Operator: Era
Dołączył: 11 Gru 2005
Posty: 23
  Wysłany: 2006-07-22, 12:37   6310i Zasieg

Mam 6310i czasem gubi ona zasieg.Czasem kilka godzin jest idealnie,a potem na kilka sekund nie ma zasiegu.Czasem właczam ja łapie zasieg odrazu, potrzyma go przez 5-10 sekund, zgubi na 5 sekund , a potem łapuie i jest okej . Jak to mozna naprawic, dodam,ze nokia ma stary soft z 2002 roku, czy wgranie softu z 2004 roku moze rozwiazać problem ???
^
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-07-22, 13:53   

czyzby końcowka mocy do wymiany??
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-07-23, 00:13   

wygrzej mjolnera
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów slaby zasieg w htc diamond dami3n Inni Producenci 2 2010-02-18, 18:39
Brak nowych postów [3330] gubi zasieg gdy bateria osłab... LuzaQ DCT-3 0 2010-09-04, 11:35
Brak nowych postów NOKIA 6310i bartq88 Nokia 3 2011-02-07, 12:34
Brak nowych postów [Obsługa] 6310i dla Poznania foamy Ginger 0 2011-02-17, 18:30
Brak nowych postów Nokia 6310i czy Nokia 3510i Anubis32 Nokia 1 2011-09-12, 23:10