PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 7250i


7250i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 7250i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-11-30, 16:58   7250i

jak w temacie, wystepuje taki blad bo zmianie flasha:
1st Boot Ok, DCT4, UPP: 1120
Fl0: 0x01000000-0x017FFFFF,00EC22FA,Sam K8S6415ETA
Algorithm: u_amd.fia, Ver: 4.52.0
Algorithm Ok, MSID: 848949922A76F52B0D427E6D8C
Decoded MSID: F6D3BAE9-001261DB-A8000000
Encoded FAID: 97DB62E2-52B22EE8-30280C67
Area1: 0x01800000-0x019FFFFF Out of Chip Bounds
Write Error: hDat 14, at: 0x01800000:08
Process Failed, Repowering Mobile

Oczywiscie MCU wejdzie ale na PPM sie zatrzymuje:/
^
 
     
AdSense


KamilGSM 
Użytkownik
...GSM...



Telefon: Nokie
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 24
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 121
Skąd: Online
Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2007-11-30, 21:58   

a Eres Flash robisz ?? a próbwałes wgrac inną paczkę ?
_________________
Smart Clip+Scard,Setool,Mt box+aktywacja BB5,Raskla+mikroskop BB5,Ns pro,UFS,Cruiser, NA TAKIM SPRZECIE PRACUJE ,ZAPRASZAM !
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-11-30, 22:15   

KamilGSM, a od kiedy to dct-4 sa dedykowane pod konkretny ppm?
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 7250 a nokia 7250i czym się ró... angelofdarknes DCT-4 3 2007-11-15, 21:45
Brak nowych postów 7250i zlacze lcd kowalkarol1 DCT-4 3 2007-11-30, 14:14
Brak nowych postów problem z aparatem przy noki 7250i kowalkarol1 DCT-4 2 2008-02-09, 19:35
Brak nowych postów Złącze SIM przy noki 7250i- wyrwane demsy1 DCT-4 3 2008-04-13, 13:01
Brak nowych postów Złącze SIM przy noki 7250i- wyrwane marek__48 DCT-4 8 2008-09-19, 20:33